Ana SayfaErkek ModasıKaftan Elmas Hasoda koleksiyonu

Kaftan Elmas Hasoda koleksiyonu

Az sonra fotogaleriye tıklayarak inceleyeceğiniz orjinal kol düğmelerinin tasarımcılarının erkek modasında varolmaya çalışan üç kadın olduğunu biliyor muydunuz?  Trendus olarak ilgimizi çeken Kaftan Elmas markasını ve tasarımlarını sizlerle tanıştırmak istedik.

Daha şimdiden Özgür Masur gibi başarılı isimlerin dikkatini çeken ve onların gündelik hayatlarına sızan bu takıların kurucusu üç genç kadın, mücevhere olan tutkularını o alanda büyük bir boşluk olduğu için erkek aksesuarına dönüştürdüler. Farklı ama takılabilir ürünleri tasarlamayı kendilerine ilke edinen Kaftan Elmas markasının son koleksiyonu "Hasoda" ise barındırdığı tasarımlarla erkekler için adeta elmas değerinde.

Altın, elmas, pırlanta, zümrüt, yakut, safir gibi değerli taşları kullanan ve büyük bir başarıyla bunları maskülen tasarımlara dönüştüren Kaftan Elmas, Hasoda için Osmanlı`da erkek temasını ele aldı. 14 parça olarak hazırlanan koleksiyonda yer alan kol düğmeleri, kılıç, fes, bıyık gibi hem o dönemin simesi haline gelen hem de esprili olan parçalarla detaylandırıldı. Koleksiyonun en büyük avantajı ise her takımın başka bir takımla kombinlenebiliyor olması.

Fotogaleriye tıklayarak erkekler için hazırlanan bu mükemmel mücevher markasını yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI