Ana SayfaGüzellikKalıcı Makyajın Yeni Gözdesi: Gözaltı Kamuflajı

Kalıcı Makyajın Yeni Gözdesi: Gözaltı Kamuflajı

Kadınların gün içinde makyajsız olmayı çok sevmemesinin büyük bir nedeni, göz altı morlukları. Göz altı morlukları olanlar, kapatmak için mutlaka bir ürün uyguluyor. Tabii bunu hergün yapmak bazen külfet de olabiliyor. Cosmopark Clinic Sahibi ve Güzellik Uzman Eğitmeni Master Figen Aktosun, Türkiye’ye getirdiği Panda Treatment (Gözaltı kamuflajı) ile dertlere derman oluyor desek yeridir. 

Biz de merak edip bu uygulama nedir ne değildir diye, işi bilenine hem de Türkiye’ye getireni Figen Aktosun’a sorduk. Kendisi bu uygulamadan şöyle bahsediyor;”  Concealer kapatıcı ile kapatmaya çalıştığımız ya da inatçı çıkan ve kapanmayan ve yüze yorgun, bakımsız bir ifade veren göz altı morlukları artık tarihe karışıyor. Kalıcı makyaj yöntemi olan Panda Treatment (Göz altı kamuflajı) uygulaması ile bu sorunu yıllar boyunca sürecek şekilde tarihe gömebilirsiniz. Türkiye’de göz altı morlukları için sunulan çözümler (örneğin göz altı ışık dolgusu gibi) kişiyi sadece bir kaç ay memnun etmekte, üstelik sonrasında sorunlu bölgede çökme, dalgalanma gibi istenmeyen bir takım yan etkiler de bırakıyor. Uygulaması kalıcı ve yüzde yüz kapatıcı olan Panda Treatment (Göz altı kamuflajı), gözlerin altındaki morluklar cilde uygun olan doğal pigmentlerle kamufle ediliyor.
Uygulama etkisini en az üç yıl ile beş yıl arasında sürdürüyor. İşlem HD İğne yardımı ile yapılıyor, anestezik kremler sayesinde kişi acı hissi yaşamıyor, 1 veya 2 seans ( Seans sayısına bu işin özel eğitimini almış sanatçı, kişiyi gördükten sonra karar verir) uygulama yeterli olacaktır. Bu işlem aynı zamanda göz altındaki ince çizgilerin de yok olmasını sağlar, çünkü o işlem sayesinde o bölgedeki kolajen de tetiklenecek ve çizgileri dolduracaktır, işlem sonrası göz altı daha gergin ve sıkı görünür. Uygulamadan sonra kişi rahatlıkla işine veya günlük yaşantısına dönebilecektir.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI