Ana SayfaYaşamKaliteli ve Doğal Yaşamın Adresi: Greenspa

Kaliteli ve Doğal Yaşamın Adresi: Greenspa

‘’ Şehrin içinde şehirden uzak’’ mottosunu benimseyen GreenSpa Wellness,  altı şubesi ile İstanbul’dan kaçmadan ruhen ve bedenen dinlenme fırsatı sunuyor.İstanbul, Sofa Hotel Nişantaşı, Mercure Hotel Altunizade , Taç Spor Klubü Ataşehir, Acar Blu  Residence Acarkent ve  Dedeman Bostancı Hotel lokasyonlarında hizmet veren GreenSpa’ yı diğer spalardan ayıran en önemli özellik, organik trend ürünleriyle hizmet veriyor olması.

GreenSpa Wellness merkezlerinde Body  Scrub ile yapılan Rumi’s  Touche ritüellerinde yer alan Rumi’nin bahçelerini süsleyen sarmaşık gülü kokusu insanın frekansını yükselterek şifalanmasına, iyi hissetmesine, dengelenmesine yardımcı oluyor.

Yenilebilecek kadar doğal ürünler ile hizmet GreenSpa Wellness, sağlığa önem veren müşterilerinin hayatlarına dokunuyor.

Konularında uzman doktorlar ile sıklıkla sağlıklı yaşam ve şifa  seminerleri de ayrıca düzenleniyor.

*Rumi’s Touche ritüelleri ile hissedilen yenilenme tüm bunların hem fiziksel,  hem de spiritüel olarak birleşmesinden kaynaklanıyor.

*Body Scrup’ ın içindeki özel soğuk sıkım yağlar cildi besliyor, kaya tuzu sayesinde de statik elektriğinizi atmaya yardımcı oluyor.

*Buhar, sauna ile birleştirilerek yapılan lenf drenaj masajlarından oluşan GREENSPA TOKSİN DETOX Paketi pek çok doktor tarafından reçete edilmekte ve önerilmektedir.

Her biri muhteşem ötesi mucizevi makineler olan vücudumuz günümüzde yoğun şehir hayatı, sunni yaşam, paketli doğal olmayan ürünler ve yediklerimizle, soluduklarımızla, vücudumuza sürdüklerimizle aldığımız zararlı toksinler ile başetmeye çalışmaktadır. GreenSpa Wellness menüsünde oluşturulan paketler ile hem  keyifle stres atmanız, dinlenemiz hem de aynı zamanda vucüdumuzun bu yabancı maddeler, ağır metaller ve toksik birikimi ile daha kolay başa çıkması ve arınmasına yardımcı olunmaktadır.  

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI