Ana SayfaMücevherKamalaya Design Felak ve Nas Koleksiyonu

Kamalaya Design Felak ve Nas Koleksiyonu

Yılbaşında sevdiklerinize ne alacağınıza hala karar veremediyseniz size çok hoş ve orjinal bir hediye alternatifimiz var. Kamalaya Design`ın yeni koleksiyonu Felak* ve Nas* kolye ve bileklikleri yeni yılda sizi ve sevdiklerinizi koruyacak.

925 ayar gümüş üzeri altın kaplama olan ürünler aynı zamanda tamamen el işçiliğiyle yapılıyor. Kolye ve bilekliklerin ön tarafında felak suresi arkasında ise Nas suresi yazıyor. Takan kişiyi kem gözlerden ve kötü enerjiden koruyacak olan bu takılar şık tasarımlarıyla da bizim favori hediye alternatiflerimiz arasındaki yerini aldı. Kamalaya Design Felak ve Nas Koleksiyonunu kamalayadesign.com sitesinden satın alabilirsiniz.

*Felak Suresi
De Ki: "Sığınırım o sahahın Rabbine, Yarattığı şeylerin şerrinden, Karanlığı bastığı zaman gecenin şerrinden, Düğümlere üfleyen üfürükçülerin şerrinden, Ve haset ettiği zaman kıskancın şerrinden Rabbime sığınırım!”

**Nas Suresi 
De Ki: "Sığınırım insanların Rabbine, İnsanların hükümdarına, insanların gerçek ilahına; O sinsi vesvesecinin şerrinden, Ki, insanların kalplerine vesvese verir, Gerek cinlerden, gerekse insanlaın şerrinden Allah’a sığınırım.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI