Ana SayfaYaşamKampanya Çekimleri Artık Eskisi Gibi Değil

Kampanya Çekimleri Artık Eskisi Gibi Değil

Nereden çıktı bu haber demeyin! Bizde bu algıyı yaratanların başlıcaları şu 3`lü: Dolce&Gabbana, Kate Spade ve Miu Miu; yani suçlular onlar..  Bakınız Dolce&Gabbana`nın reklam çekimlerine; nasıl da kalabalık, çoluklu çocuklu, samimi bir reklam çekimi olmuş.

Hadi bir de Miu Miu`ya bakın, sanki fotoğraf karesinde, yanlışlıkla yoldan geçen adam da çıkmış; öylesine doğal. Poz diye bir şey yok! Yani aslına bakarsanız `haberim yokmuş gibi çek` trendi dev markaların kampanya çekimlerine kadar yansımış. İşin şakası bir tarafa, herkes farklı bir şeyler peşinde.. 

Kate Spade de Dolce&Gabbana`nın etkisinde kalmış gibi görünüyor. Karlie Kloss ile gerçekleştirdiği reklam çekiminde doğal pozlara yer veren bir diğer marka.. 

Çocuk kullanmak, kalabalık olmak, kameraya bakmamaya çalışmak, doğal bir şekilde gülümsemek bu çekimlerin ortak noktası gibi.. 

Farklı bir çalışma da Kenzo`dan geldi. Klasik kampanya çekimlerine bir başkaldırı niteliğindeki kampanya fotoğrafı, bir sinema afişi şeklinde. Bu da farklı bir yaklaşım; neden olmasın.. (Yanda gördüğünüz Kenzo`nun kampanya çekiminden bir kare) 

Fotogalerimizde bu bahsettiğimiz reklam çekimlerini görebilirsiniz. Bakalım siz de bizim düşüncelerimize katılacak mısınız..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI