Ana SayfaYaşamKanlı ay tutulmasının etkileri

Kanlı ay tutulmasının etkileri

4 Nisan günü kanlı ay tutulması gerçekleşecek. Bu yıl terazi burcunda gerçekleşecek olan kanlı ay tutulması burçlar üzerinde de etki edecek. Güneş tutulması kadar pek çok olaya etki edeceği konuşulan kanlı ay tutulması zamanı dikkat etmek gerek. Peki ama kanlı ay tutulması bilimsel olarak nedir? Ay neden kırmızı gözükür? Ay Dünya’nın gölgesine girecek, bu yüzden beyaz değil kırmızı gözükecek ve 5 dakikadan az sürecek. Kanlı ay tutulması Doğu Asya, Yeni Zelanda, Pasifik, Batı ve Kuzey Amerika ülkelerinden izlenebilecek.

Bu tutulma, yılın en zorlu açı kalıplarından birini tetikleyerek meydana gelecek. Değişik ve beklenmedik olaylara tetikçisi olan bu tutulmaya adalet yerini bulma olayı da diyebiliriz. Sert bir Venüs açısı alan bu tutulmada aşk ve sevgi kavramlarının gerçek nedenleri ortaya çıkacak. Buna bir çeşit yüzleşme de diyebiliriz.  Hava burçları (TERAZİ, İKİZLER VE KOVA) önemli bir ilerleme kaydedecekler. Geçmişe baktığımız zaman bu tutulma benzerlerinde hep din savaşları çıkmış ve ülkeler arası din misyonerlik çalışmaları ön plana çıkmıştır. Tutulmanın etkileri 2 gün öncesinden ve sonrasındaki 3 ay içerisinde görülür. Doğum günlerine 6 gün arası olan kişilerde ise daha çok hissedilecektir. Doğal afetlerinde habercisi olan tutulmalarda sakin olmalıyız. Dünyanın yeni savaş ve oluşumların sınırında olduğunu ve bu tutulmanın dünya savaşlarını körükleyebileceğini hatırlatmak isterim. Tutulmalarda olaylara karşı gelmek yerine akışına bırakmak gerekir, sakinlik çok önemli.

Koç:
Bu ay koçun ayı. Dolunayın da enerjisi size odaklanacak. Kalbiniz tutku dolacak. Son birkaç ayda hayatınızda değişiklikler oldu ve hayatınızın kontrolünü elinizi almak istiyorsunuz. Kanlı ay da sabırlı olmanız gerektiği yerlerde sizi harekete zorlayacak. Karar alırken dikkat edin.

Boğa:
Bu tutulma içinizde saklı olan hisleri ortaya çıkaracak. Şu an dengede tuttuğun hislere bakınca bu aslında iyi bile olabilri. Kanlı ay tutulmasının gücü rahatlamana da yardımcı olacak. Bu dönemde çevrenizle iletişime geçip problemleri çözmeye çalışabilirsiniz.

İkizler
Kanlı ay tutulması İkizler’e iyi gelecek. Bu tutulma sırasında birçok şeyi başarabilirsiniz. İkizleri farklı fırsat bekliyor olacak. Yeni arkadaşlar edinecek, flört edecek ve gezeceksiniz. Network’ünüz artarken Kanlı Ay Tutulması seçeneklerinizi çoğaltacak. Diğer bir değişle kanlı ay tutulması ikizlerden yana.

Yengeç:
Kanlı Ay Tutulması’nın Yengeç’lere en büyük etkisi ‘değişim’ oluyor. Ve bu değişimler ilk bakışta güzel gelmese de sizin için gerçek birer ders veriyor. Karşınıza çıkan imkanları iyi değerlendirin ve Dolunay’ın size açacağı yolu izleyin. Yapmanız gereken tek şey kaderinizle uyumu sağlamak ve yeniliklere hazır olmak.

Aslan:
Dolunay’la birlikte son yıllarda kaçırdığınız fırsatları telafi edebilirsiniz. Önünüzü her zamankinden daha iyi görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Ay tutulmasının sizin için anlamı ise geleceğiniz için atacağınız adımların daha kolay olması demek oluyor.

Başak:
Kaderinizin belirleneceği bir döneme giriyorsunuz. Değişikliklerin farkına varın ve doğru kararlar vermek için kendinize zaman yaratın. Detaylara takılmayın ve geleceğe, kendiniz için ne istediğinize odaklanın.

Terazi:
Bu Dolunay tam olarak sizin burcunuzun içinde oluyor. Değişimi siz de çok iyi hissedebiliyorsunuz. Yeni anlaşmalar yaparken ve iş hayatınıza biraz daha tedbirli kararlar almanızda fayda var. Her bir olasılığı iki kere düşünün ve daha dikkatli olun. Aşk hayatınız içinse her zamankinden daha şanslı bir dönemdesiniz.

Akrep:
Ay Tutulması sizde güçlü etkiler yaratıyor. Sizin için tansiyonun yüksek olduğu bir dönem ve olanlara anlam veremiyorsunuz. İpucu arıyorsunuz ama aslında evrenin size verdiği mesajları görebilmeniz için fırsatınız var. Hayatınızda dengeyi kurun ve paranızı daha dikkatli harcayın.

Yay
Kanlı ay tutulması Yay’ı olumlu etkileyecek. Küçük bir efor göstererek çevrenizde olup biteni rahatça anlayabileceksiniz. Sosyal statünüz yükselecek. Ulaşmak istediğiniz noktaya kendinize olan güveninizle ulaşacaksınız. Tutulma sizin zamanınız olacak. 4 Nisan haftasını iyi değerlendirin.

Oğlak
Bu tutulma Oğlak için epey etkili olacak. Hayatını etkileyecek olan tutulma ile pek çok değişiklik yaşayacaksın. Bu değişiklikler hem kariyerinde hem de ve yaşamında olacak. Yeni kararlar sizi bekliyor. Bu değişikliklere hazır olun ve yenilikleri hayatınıza adapte edin.

Kova
Kanlı ay tutulmasından olumlu etkilenecek burçlardan biri de Kova. Bu tutulma size gezme şansı verecek. Tatile çıkma ihtimallerinizi arttıracak ve bu şekilde de yeni insanlarla tanışma yolunuzu açacak. Bu tatilde yeni biriyle tanışmanıza da vesile olabilir. Bir tatil şansınız varsa hiç karşı koymayın.

Balık
Bu güçlü tutulmadan Balık burcu pek etkilenmeyecek. Diğer burçlara kıyasla Balık’ta tutulma nötr olacak. Ama bu güçlü tutulmanın enerjisini alıp hayatınızda bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Daha sağlıklı bir yaşama geçin. Sağlığınızla ilgili sıkıntı varsa hemen doktora gidin, diyetinizi değiştirin ve kendinize özen gösterin. Gelen değişiklikleri kendinizin yapın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI