Ana SayfaMagazinKanye West'in Tartışma Yaratan Klibi

Kanye West’in Tartışma Yaratan Klibi

Kanye West, 24 Haziran’da Los Angeles’ta ilk gösterimini düzenlediği ,The Life of Pablo albümünden ilk single‘ı Famous’ın klibini yayınladı.

İlk gösterime Kylie Jenner, Tyga, French Montana, Kris Jenner, Kim Kardashian gibi ünlü isimler katılırken geceye West’in çektiği, birçok tartışmaya neden olan 8 dakikalık kısa filmi damgasını vurdu.

Videoda Kanye West ortada olmak üzere bir yatakta uzanan 12 tane ünlü ismin balmumu figürleri yer aldı. Bu isimler arasında West’in yakın zamanda Famous şarkısının sözleri üzerine tartıştığı Taylor Swift, eski Amerikan Başkan George W. Bush, Vogue editörü Anna Wintour, şarkıcı Chris Brown, eski sevgilisi Rihanna, West’in eski sevgilisi Amber Rose, eşi Kim Kardashian, Ray J, Caitlyn Jenner ve Bill Cosby gibi isimler yer aldı. Vanity Fair’e röportaj veren West klibin Amerikan ressam Vincent Desiderio’nun  “Sleep (Uyku)” eserinden esinlenerek çektiğini belirtti. Ayrıca videonun “kimseye bir destek veya karşı olarak” çekilmediğini sadece “ün üstüne bir yorum” olduğunu belirtti.


Bazıları tarafından kadın düşmanı olarak nitelenen videodan beklenenden az tepki alan West, hayranlarıyla Twitter’dan “Çoktan biri bana dava açabilir mi? #benbeklerim” sözlerini paylaştıktan sonra tweeti sildi.

Ünlü isimlerin hakkında yorum yaptığı video ile ilgili Kanye West’le aynı şarkının sözleri nedeniyle tartışan Taylor Swift, bazı kaynaklara göre videoda bulunan figüründen dolayı dehşete kapılmış, çok sinirliymiş ve ihanete uğramış hissetmiş.  

Ancak video sadece olumsuz değil bazı olumlu yorumlar da aldı. Chris Brown Instagram hesabından West hakkında “Kanye West DELİ, yetenekli ama deli” yorumu ile kendi balmumu figürünün resmini paylaşarak ünlü şarkıcıya desteğini gösterdi. Ayrıca ünlü şarkıcı French Montana da West hakkında “Bana göre Kanye oyunun içine eğlenceyi getiriyor. Oyun Kanye olmadan sıkıcı olurdu gibi geliyor. Bazen eğlenceye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.” dedi.
Son olarak ise Kanye West eşi Kim Kardashian’ın şarkı sözleri ve müzik klipleri hakkında olan düşüncelerini Vanity Fair ile paylaştı. “Birçok eşin kocasının söylemesine izin vermeyeceği sözler söylüyorum, ama eşim de birçok kocanın paylaşmaya izin vermeyeceği fotoğraflar paylaşıyor. İlişkimizdeki mutluluğun kilit noktalarından biri de evliliğimizde kendimiz olabilmemiz.” dedi.

Tidal üyeliğiniz varsa Kanye West’in Famous klibini buraya tıklayarak izleyebilirsiniz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI