Ana SayfaYaşamKariyer Sahibi Her Kadının Sonbaharda Yapması Gereken 6 Akılcı Hareket

Kariyer Sahibi Her Kadının Sonbaharda Yapması Gereken 6 Akılcı Hareket

Sonbahar silkelenmek ve iş yerinde başarı elde etmek için en iyi dönem. Şunun şurasında Aralık ayına pek de bir şey kalmamışken bir an önce harekete geçin ve yeni yıla belli hedeflerle girin.

İşte üretkenliğinizi artırmak için yapmanız gereken 6 akılcı hareket:

1. Sabah rutininizi tazeleyin: Güne daha erken başlayın ve zihninizi boşaltın. Telefon görüşmelerine ve e-mail’lere gömülmeden önce kendinize 1-15 dakikalık bir zaman tanıyın. İşe götüreceğiniz dökümanları, giyeceğiniz kıyafetleri bir gece önceden hazırlayın ve sabah stres yaşamayın.

2. Grip aşısı olun: Senenin son verimli dönemini hasta bir şekilde geçirmemek için önleminizi önceden alın.

3. Aralık ayına kadar olan hedeflerinizi listeleyin: Kariyerinizde emin adımlarla ilerlemek için ‘Yeni Yıl Kararları’ almadan önce yeni yıla kadar geçecek süreyi de iyi değerlendirin.

4. Doğru dengeyi bulun: İş yaşantınız ve özel hayatınız arasında bir denge kurun. Ne kendinizi stres altına sokarak özel hayatınızdan feragat edin, ne de ofis yaşantınızı boşlayın. Sağlıklı bir beslenme düzeni edinin. Sınırlarınızı belli edin ve ‘hayır’ demeyi öğrenin. 

5. Görüşmelerinize hazırlıklı gidin: Sene sonu yaklaşırken yapacağınız genel değerlendirme toplantıları için hazırlanmaya başlayın.

6. Sonbaharın güzelliklerini kaçırmayın: Eğer iş yerinde zor zamanlar geçiriyorsanız, belki de mevsimi kutlama ve sonbaharın tadını çıkarma zamanı gelmiştir. Örneğin; balkabağı oyun, ormanda yürüyüşe çıkın ve altınsı renk cümbüşünün keyfine varın.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI