Ana SayfaGüzellikKat Von D'den Vegan Makyaj Ürünleri

Kat Von D’den Vegan Makyaj Ürünleri

Amerikalı dövme sanatçısı ve kendi adında kozmetik markası sahibi Kat Von D, içinde hayvan ürünleri bulunmayan ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş %100 vegan bir makyaj koleksiyonu çıkaracağını açıkladı. Instagram’da ürünlerin ilk örneğini gösteren Kat Von D, uzun süredir ürünlerini vegan hale getirmek istediğini ancak bu sürecin bolca araştırma ve deneme-yanılma gerektirdiğini söyledi.
 

 

As many of my #vegan followers already know I’ve been working hard this past year in reformulating the few products in my makeup line to be 100% vegan, and I am thrilled to announce we have finally formulated a carmine-free alternative to the one shade in my Shade+Light contour palette!! After months of testing this vegan formula, it is a hit and will be going into production ASAP!! So, I’ll be introducing this vegan-version once we launch Shade+Light version 2.0 – with REFILLABLE PANS!! Thank you everyone for being so patient! Reformulating takes a whole lotta work, but is completely worth it! And to all other brands out there, I just wanna show you that if @katvondbeauty can do it, YOU CAN, TOO! ❤️ #katvondbeauty #vegan #crueltyfree

A photo posted by Kat Von D (@thekatvond) on

 
Vegan takipçilerimin bildiği gibi, son bir senedir koleksiyonumdaki ürünleri vegan olması için yeniden formüle etmek için yoğun bir şekilde çalışıyordum ve sonunda Shade+Light paletimdeki bir rengin karmin içermeyen alternatifini formüle ettiğimizi duyurmaktan son derece heyecan duyuyorum!!! Aylar süren testler sonucunda başarıyla isabet ettirdik ve en kısa sürede üretime geçiyoruz!! Bu vegan versiyonu Shade+Light paletimin 2.0 versiyonu ile beraber ve yeniden doldurabilir paletlerle sunacağız!! Herkese sabırlı oldukları için teşekkür ederim! Yeniden formüle etmek gerçekten zor bir iş ama kesinlikle buna değer! Ve diğer bütün markalara sesleniyorum; size göstermek isterim ki eğer Kat Von D yapabiliyorsa siz de yapabilirsiniz!

Kat Von D markasında halihazırda birkaç vegan ürün bulunsa da, bu tamamıyla vegan olan ilk koleksiyon olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI