Ana SayfaYaşamKayahan için anma töreni

Kayahan için anma töreni

Usta sanatçı Kayahan`ın anma töreni Cemal Reşit Rey`de düzenleniyor. Tören Kayahan için 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı. Türk bayrağına sarılı olan naaşı sahneden `siyah beyaz bir aşk hikayesi` çalarken ayrıldı ve Teşvikiye Camii`ye doğru yola çıktı.

Törenin sunuculuğunu Suat Suna yaptı. Törene Mirkelam, İskender Paydaş, Arif Sağ, Hakan Peker`in de aralarında bulunduğu ünlü isimler de katıldı. Kayahan`ın kızı Beste Açar da törende kendisi için yazılan `E bebeğim` şarkısının hikayesini anlattı:

"Bir gün işten gelmiş. Her gün beni öperdi gelir gelmez. Bana `E bebeğim` şarkısını yazmış. Onu çok sevdiğimi, her şey için teşekkür ettiğimi söylemek istiyorum. Babam bana hakkını helal etsin. Çok iyi kalpli, herkesin muhteşem bir ders aldığı insandı. Büyük oğlu 17 yaşında. Keşke küçük oğlum da onunla uzun vakit geçirebilseydi.

Kayahan , Teşvikiye Camii`nde kılınacak öğle namazına müyeakip olarak Kanlıca Mezarlığı`na defnedilecek. Aile cenazeye çiçek gönderilmemesini rica etti. Çelenk yerine Mehmetçik Vakfı`na bağış yapmaları istendi, çünkü Kayahan bütün konserlerinde satılan hediyelik eşyalarının gelirini Mehmetçik Vakfı`na bağışlıyordu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI