Ana SayfaGündemKayahan`ın ölüm sebebi açıklandı

Kayahan`ın ölüm sebebi açıklandı

21 yıl önce kanser teşisi konduğunda 6 ay ömür biçilen Kayahan 21 yıldır kazandığı savaşı bugün kaybetti ve maalesef hayata gözlerini yumdu. Bir süredir hastanede tedavi altında olan Kayahan sabah saatlerinde hastalığının ilerlemesi sonucu oluşan solunum yetmezliği ve bunun beraberinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatına gözlerini yumdu. 

Hastanenin açıklaması şu şekilde oldu: 

"Küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören ünlü sanatçı Kayahan, sabah saatlerinde hayatını kaybetti" 

 Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Demir: 
“Kayahan 1,5 yıldır ileri evre küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle hastanemizde tedavi görüyordu. İlk dönemde tedaviye çok iyi cevap vermesine rağmen, son dönemde tedaviye gelişen direnç, hastalığın yaygınlaşması ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle maalesef kendisini kaybettik" 

Prof. Dr. Nahit Çakar
“Hastamız bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Kayahan, hastalığının ilerlemesi sonucu oluşan solunum yetmezliği ve bunun beraberinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Cenazesi ne zaman?

Ünlü sanatçının cenazesi yarın gerçekleşecek. Önce 10.30`da Cemal Reşit Rey` de anma töreni düzenlenecek, ardındanTeşvikiye Camii`nde düzenlenecek cenaze namazının ardından Kanlıca Merzarlığa`na defnedilecek. 

Ünlü isimler Kayahan`ın ardından sosyal medyadan üzüntülerini paylaştı. O yazıları okumak için buraya tıklayın!

Kayahan geçtiğimiz 14 Şubat`ta son kez Nilüfer ve eşi İpek Acar ile sahneye çıkmış, şarkı söylemişti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI