Ana SayfaYaşamKayak Tatili Rotaları

Kayak Tatili Rotaları

Kış geldi çattı! Artık tadını çıkarma vakti geldi. Yılbaşının heyecanını atlattıktan sonra yapılacak olan kayak tatilleri için rotalar şimdiden belirlendi, rezervasyonlar doldu bile. Artık Uludağ, Kartalkaya gibi yurt içi kayak merkezleri üniversite öğrencileri ile dolduğu için, aileler ve yetişkin arkadaş grupları için yurt dışındaki kayak merkezleri daha çok tercih edilir konuma geldi. Eğer hala bir planınız yoksa alternatiflerden kendinize en uygun olanını seçebilirsiniz.

Öncelikle bütçeye uygun seçeneklerle başlayalım. İstanbul`dan karayolu ile sadece 600 km uzaklıkta olan Bulgaristan`ın Bansko kasabasında bulunan kayak merkezi, hem uygun fiyatı hem de sağladığı imkanlarla çoğu kişinin listesine girdi bile.  Bunun dışında Çek Cumhuriyeti`ndeki Spindleruv Mlyn, Sırbistan`daki Kopaonik ve Makedonya`daki Popova Sapka da oldukça güzel alternatifler.
Biraz daha lüks bir tatil düşünüyorsanız, tartışmasız Fransa`da bulunan Courchevel ve Espace Killy en iyi tercihlerden ikisi. Sosyetenin de tercihi olan bu iki mekanda, parayı gözden çıkarmış olmanız gerekiyor. 
Ne sosyetiklerle lüksün dibine vurmak, ne de kendi zevkinizden ödün vermemek istiyorsanız sizin tercihiniz Orta Avrupa olmalı. Alpler hala güzel bir seçenek. İsviçre, Avusturya, İtalya sizin için ideal.
Bir önerimiz de Amerika`dan, Aspen. Burası da sosyetenin akın ettiği, en lüks kayak merkezlerinden biri. Zamanında yerliler tarafından `Parlayan Dağlar` adıyla anılan yer şimdilerde Aspen yani etrafında bulunan `kavak ağaçları`ndan adını alıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI