Ana SayfaYaşamKeanu Reeves Replicas İle Geliyor

Keanu Reeves Replicas İle Geliyor

The Matrix ve Johnny Mnemonic gibi filmlerle başarı yakalayan Keanu Reeves bilim kurgu türüne geri dönüyor. Yönetmenliğini Jeffrey Nachmanoff‘un üstlendiği Replicas bir nörolog olan William Foster‘ın çığır açan buluşunu konu ediyor. Foster ölen insanların bilincini replika bedenlere aktarmayı başarıyor. Böylece ölümün insanlar için bir son olmadığı yeni bir düzenin temelini atıyor. Bu teknolojiyi denediği ilk kişiler arasında ise ailesi yer alıyor. Bir trafik kazasında kaybettiği ve yokluklarına tahammül edemediği ailesini replika teknolojisiyle yaşama döndürüyor. Onlara bu gerçeği söylemeden hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalışıyor. Fakat işler sandığı gibi kolay olmuyor. Problemler eşinin gerçeği keşfetmesiyle başlıyor.
 
William Foster rolünü Keanu Reeves üstleniyor. Ona Alice Eve, Thomas Middleditch, Emily Alyn Lind, John Ortiz, Emjay Anthony, Nyasha Hatendi ve Aria Lyric Leabu gibi isimler eşlik ediyor.
 
Henüz Replicas’ın ne zaman vizyona gireceği belli değil. New York Comic Con’daki açıklamalara bakılırsa film 2018 yılı içinde izleyici karşısına çıkacak. Tam tarih ise ilerleyen dönemlerde netlik kazanacak gibi görünüyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI