Ana SayfaModaKendall Jenner`ın Yükselişi

Kendall Jenner`ın Yükselişi

1995 doğumlu olan Kendall Jenner`ı, ilk olarak E! televizyon kanalında yayınlanan `Keeping Up with the Kardashians` adlı programdan tanıdık. Üvey kardeşleri ve öz kız kardeşi Kylie Jenner ile, normal hayatlarının tv kanalına yansımasını izlediğimiz programın başlarında gözümüze çarpmayan ufak kızı Kendall Jenner, şimdilerde ablalarından bile daha ünlü bir konuma gelmiş durumda.

Kardeşi Kylie ile Paper Magazine`e kapak olması ile başlayan kariyeri daha sonra modellik ajansına kayıt olmasıyla devam etti. Ok! dergisi ile fotoğraf çekimleri yaptı, Seventeen dergisi tarafından `stil elçisi` seçildi derken, Kendall`ı birdenbire defilelerde, reklamlarda, dergi kapaklarında görmeye başladık.

Karl Lagerfeld, Anna Wintour gibi isimlerle aynı karede görmeye başladıkça şaşkınlığımızın artması gerekirken, artık normal karşılar bir duruma geldik. Son olarak Cara Delevingne ile olan yakın ilişkisi ve Love dergisine verdikleri pozlarla çok konuşulan Kendall Jenner, şimdilerde ise New York Moda Haftası`nda Alexander Wang, Oscar de la Renta ve Michael Kors gibi büyük tasarımcıların podyumlarında yürüdü. 

Estee Lauder, Givenchy gibi reklam kampanyalarında boy gösteren Kendall Jenner, muhteşem fiziği ile ailesinin desteği olmadan da bu işin içinde bu kadar olur muydu dersiniz? Bizce olurdu..

Sokak stilinden de fotoğraflarını bulacağınız fotogalerimizde, aynı zamanda defile fotoğraflarını ve reklam kampanyalarından fotoğrafları da görebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI