Ana SayfaGüzellikKerastase Couture Styling Serisi

Kerastase Couture Styling Serisi

1964 yılında kurulduğu günden bu yana kadınların saçlarına bakım yapma ve şekillendirmede vazgeçemediği markalardan olan Kerastase, Couture Styling Serisi`yle saç modasında yeni bir çağa işaret ediyor. 

Kerastase Couture Styling Serisi, saç bakımı ve şekillendirmeyi bir araya getiriyor. Bu seri L’Oréal İleri Araştırmalar Laboratuarlarında yıllar boyu süren araştırmaların sonucunda ortaya çıktı. Yapılan araştırmalarla mikronize polimerler konusunda uzmanlaşan ekip iki tip mikronize polimeri saptadı. Bu mikronize polimerler birbirine o kadar mükemmel bağlanıyorki parlak ve özgür saçlar için vazgeçilmez unsurlar haline geliyor. Serinin diğer sırrı ise esneklik, muhteşem bir incelik, hareket ve tutuş gücü sağlayan değerli aktif bileşenler. Böylelikle hareketli, esnek ve sönmeyen saçlara ulaşmanız artık mümkün. 

Kate Moss`un yüzü olduğu koleksiyonda kadınların isteklerini karşılayan 6 yeni saç şekillendirici ürün var. Bunlar Forme Fatale, Powder Bluff, Mousse Bouffante, Lift Vertige, Laque Couture ve Spray a Porter. 

Ürünleri ve özelliklerini yakından incelemek için fotogaleriye tıklayınız. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI