Ana SayfaGüzellikKerastase’ın Yeni Chroma Absolu Serisi ile Renkleri Doyasıya Yaşa

Kerastase’ın Yeni Chroma Absolu Serisi ile Renkleri Doyasıya Yaşa

Kérastase’ın, boya işlemi görmüş saçları onarmak için geliştirdiği Yeni Chroma Absolu Bakım Serisi ile boyalı saçları içten dışa onararak saçta boya işleminden 6 hafta sonra bile %92 renk koruması* vadediyor.

Saç rengi, kendini gerçekleştirmenin ve dünyanın bakışını değiştirmenin en etkili yollarından birini oluşturuyor. Boya işleminden sonra saçta oluşan hasar ise saç bakımına önem verenler için endişe yaratıyor. Kérastase, yeni renk bakım serisi Chroma Absolu ile istediğiniz renge cesaret edebilmenizi sağlıyor.
 
Boyalı Saçlar için Yenileyici Asit Bakımı: Yeni Chroma Absolu
Boyalı saçlar için bakımın sırrını veren Kérastase, saç telinin sağlığını oluşturmak ve sürdürmek için cilt bakımından ilham alan güçlü bir yaklaşımı benimsiyor. Chroma Absolu’nun inovatif bakım uygulamasında serinin içeriğinde yer alan 3 farklı asit içeriği ile saçta onarım etkisi sunuyor. Artık herkes sağlıklı saçlardan ödün vermeden dilediği zaman istediği renge sahip olabiliyor!
 
Saç Biliminde Atılım
Chroma Absolu, saçı içten dışa yenilemek için kişiselleştirilmiş asidik etki sunarak güzel ve uzun süre kalıcı renkler için sağlıklı bir temel oluşturuyor. İyileştirici özellikleri ile Chroma Absolu, yoğun bir parlaklık ile rengi koruyarak saçı yumuşak ve nemli bir hale getiriyor. İçeriğindeki güçlü asitler ile saça içten dışa özen göstererek saç telinden çekirdeğe kadar nüfuz ediyor.
 
Chroma Absolu; Centella Asyatik, Amino Asit, Tartarik Asit ve Laktik Asit bileşenlerini buluşturarak saç telini sık sık renklendirme yoluyla içten dışa korumak ve eski haline getirmek için yüksek teknolojili aktif bileşenler sunuyor. Fransız parfümcüler Dominique Hazael-Massieux ve Isabelle Abram tarafından oluşturulan Chroma Absolu’nun kokusu ise üst notalarda neroli ve kakule, orta notalarda sümbülteber, portakal çiçeği ve frezya, alt notalarda sandal ağacı, misk ve guaiac ağacını harmanlayarak 72 saatlik yoğun bir çiçek halesi yaratıyor.
 
Bain Riche Chroma Respect Saç Banyosu
Laktik Asit ve Centella Asyatik bileşenlerini içeren besleyici koruyucu Bain Riche Chroma Respect Saç Banyosu, saç renginin solmasını önlemek için saç tellerini derinlemesine onarıyor. Saça anında yumuşaklık katan saç banyosu, saç teli yüzeyini dönüştürüyor ve saç
 
renginin daha uzun süre korunmasına yardımcı olmak için saçı %95 daha fazla besliyor*. 6 hafta sonra bile renk yoğunluğunun %92’si korunuyor**. Saç rengini canlandırıyor ve saça %65 daha fazla parlaklık*** katıyor.
 
Chroma Filler Maske
Amino Asit ve Centella Asyatik içeren ve derinlemesine bakım yapan Chroma Filler Maske; daha sağlıklı, daha yumuşak ve daha parlak bir renk için saçı içeriden güçlendiriyor. Saçın çekirdeğine nüfuz eden formülü ile renk yoğunluğunu daha uzun süre korumaya yardımcı olan Chroma Filler Masker, %92 daha güçlü saç teli sağlıyor ve saçı %93 daha fazla besliyor***. Canlanan saç rengi %62 daha parlak bir görünüme kavuşuyor*.
 
Chroma Thermique Serum
Chroma Thermique Serum, Laktik Asit ve Centella Asyatik içeriği ile boyalı saça bakım yaparken UV kaynaklı hasar, nem, ısı ve oksidatif stres gibi birden fazla dış etkene karşı yoğun bir koruma sağlıyor. Saçı %96 daha fazla nemlendiriyor*** ve saça 230°C’ye kadar termo koruma*** sunuyor.
 
Sadece Salon Bakımı: Fusio-Dose Concentré Acide Aminé ve Fusio-Dose Booster Resurfaçant
Boya sonrası yoğun bakım konsantresi ve güçlendirici bakımı; daha sağlıklı, daha parlak bir renk için saç tellerini renk hasarından kurtarıyor. Saç teli için derinlemesine bakım sunarak yumuşak ve ışıltılı bir saç oluşturarak, boya işleminden sonra saç teli sağlığını desteklemeye yardımcı oluyor. Bir boyama servisinden sonra veya boya randevuları arasında kullanılabiliyor.
 
 
*Enstrümental test: Bain Riche + Maske
**Enstrümental test: Bain Riche + Maske
***Enstrümental test
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI