Ana SayfaYaşamKerim Yetkin Katmanlar Layers sergisi

Kerim Yetkin Katmanlar Layers sergisi

Sanatçının çeşitli renk, desen ve doku katmanlarından oluşan, anlık etkiler veren kompozisyonları adeta zamana karşı meydan okumaktadır. Doğada çeşitli etkileşimler ve zaman aşımı içerisinde oluşmuş paslı zeminler, ağaç gövedelerindeki yarıklar, çürümeler, doğal yüzeylerdeki deformasyonlar sanatçının eserlerine ilham kaynağı olmuştur.

Pentürün statükosuna bir anlamda baş kaldıran sanatçı, kullandığı farklı teknikler ile dokuda fırça darbelerinden ziyade, kesikler, yarıklar ve silmeler ile geçişler elde eder. Kimi zaman yalın, kimi zaman da bütün içindeki grift anlatım şekliyle izleyicinin öze, çok derinlere gitmesini arzular. Bu yansımlar,  sanatçının bazen oldukça geniş yüzeylerinde, bazen de parça bütün ilişkisini irdelediği küçük boy onlarca eserden meydana gelen çoklu kompozisyonlarında muhteşem bir armoni içinde karşımıza çıkarlar…

Özgün fikir ve tekniği ile çalışmalarına devam eden Kerim Yetkin’in  “Katmanlar // Layers” isimli non-figüratif işlerden oluşan solo sergisi 29 Mayıs – 28 Haziran 2015 tarihleri arasında Galeri İlayda’da izlenebilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI