Ana SayfaGüzellikKiehl`s Daily Reviving Concentrate ile Güzelliğinizi Katlayın

Kiehl`s Daily Reviving Concentrate ile Güzelliğinizi Katlayın

Kiehl’sın 2009’da geliştirilmiş, dünya çapında en çok satan ve ardı ardına güzellik ödülleri alan ürünü Midnight Recovery Concentrate, markayı cilt yağları kategorisinde öncü haline getirdi ve günümüz güzellik sektöründe yağ trendini belirlemede öncü rol oynadı. Kiehl’s kimyagerleri ise bununla yetinmedi ve bu liderliği devam ettirmek için başka bir formül yarattılar. Bu kez cildimizi gün boyunca korumayı hedefleyen yetkililer, Daily Reviving Concentrate`i yarattılar!

Gece cildimizin kendini yenileme vaktidir. Gündüz ise önceliği çevresel etkenler ve stres ile başa çıkmaktır. Tüm gün kendisini dışarıdan gelecek zarara karşı korumaya çalışan cildimizin yorgunluk belirtileri göstermesi son derece olağandır, bu durum zamanla kendini hem kırışıklıklar ve çizgiler olarak hem de ciltte nemini yitirmiş, yorgun ve donuk bir görüntü olarak gösterir.
Kiehl’s Daily Reviving Concentrate %100 doğal içeriklerden ve botanik yağlardan oluşan formülüyle cildin doğal savunma sistemini destekleyerek gündüz koruma gece onarma döngüsüne uyum sağlar. Oksidasyonu azaltmak amacıyla geliştirilen formül akne ve yağlanma yapmaz, paraben içermez. Oldukça hafif formülü ile kolayca emilir ve cilt bariyerini güçlendirmeye, korumaya yardımcı olurken bir yandan da cilde canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırır.
Daily Reviving Concentrate’in ana içerikleri: 
Ayçiçeği Çekirdeği Yağı: Bu botanik yağ cilt nemini artırır, ciltteki kızarıklık görünümünü azaltır ve cildi pürüzsüzleştirir. İçeriğindeki özlerle enfeksiyon oluşumunu engeller. Ayrıca araştırmalarda cilt bariyerindeki reseptörleri uyardığı da gözlemlenmiştir. 
Tamanu Yağı: Bu botanik yağ cildi nemlendiren yumuşatıcı içeriklere sahiptir. Ek olarak Linoleik asit gibi içeriklerle cilde sağlıklı bir görünüm verir. Enfeksiyonu önlemeye yardımcı olur ve cildi yatıştırır. 
Zencefil Kökü Yağı: Araştırmalara göre bu temel yağ cilt hücrelerini UVA ışınlarına karşı korur ve enfeksiyon oluşumunu büyük oranda azaltır. Aynı zamanda dermis tabakasındaki Prokolajen I, Kolajen III ve Elastin gibi proteinleri uyardığı gözlemlenmiştir. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI