Ana SayfaGüzellikKiehl`s Midnight Recovery Ödüllü Yarışma

Kiehl`s Midnight Recovery Ödüllü Yarışma

1851 yılında New York`ta kurulan Kiehl`s 162 yıldır cilt ve saç bakım ürünleriyle kadınların her zaman güzel kalmasına yardım ediyor. Günümüzde de en son bilimsel gelişmelerden yararlanılarak formüle edilen ürünleriyle dikkat çeken Kiehl`s markası aynı zamanda cilt analiz servisi ile güven kazanıyor.

Araştırmalara göre kadınların %76,8`i cilt bakım ürünlerini satın almadan önce uzman görüşüne ve ürünün deneme boyunu denemeye ihtiyaç duyuyor. İşte bu ihtiyaçtan yola çıkan Kiehl`s mazalarında ücretsiz olarak cilt analizinizi yapıp, size uygun cilt bakım programını oluşturuyor ve sonrasında bu ürünlerin deneme boylarını hediye ediyor. Siz de bu kişiye özel imkandan yararlanmak istiyorsanız Nisan ayı boyunca Akmerkez AVM, Aqua Florya AVM, Bağdat Caddesi, Buyaka AVM, Capitol AVM ve Marmara Forum AVM’lerde bulunan 6 Kiehl’s mağazasından birine giderek cildinizin ihtiyaçlarını belirleyebilir ve sağlıklı bir cilt için gerekli olan cilt bakım programınızın deneme boylarına sahip olabilirsiniz.

Kiehl`s`in Trendus okurlarına bir sürprizi daha var. Markanın en çok talep gören ürünlerinden Kiehl`s Midnight Recovery Concentrate gece serumu 10 şanslı Trendus takipçisinin olacak. Her gece sadece 2 damla ile onarılmış ve daha genç görünen bir cilde sahip olabileceğiniz bu ürün ile cildiniz gün boyu maruz kaldığı zararı gece onarıyor, kan akışını hızlandırıyor ve cildin aktifleri özümseme kapasitesi ve hücre yenilenmesi zirveye ulaştırıyor. Ayrıca botanik ve temel yağların birleşiminden oluşan bu iksir cildin gece onarılma sürecini desteklerken sabahleyin daha taze, aydınlık ve dinlenmiş bir ciltle uyanmanızı sağlıyor. 

Ödüllü yarışmanın detaylarına gelirsek ise tek yapmanız gereken 5 Nisan Cuma günü saat 15:30`da Trendus`un twitter hesabı twitter.com/trendusfelis`de olup sorulan soruya doğru cevap vermek. Kiehl`s ile ilgili olacak sorunun cevabı ise haberimizde gizli! Dikkatlice haberi okuyup cuma saat tam 15:30`da twitter`da olup doğru cevabı veren ilk 10 kişiden biri olun, ödülü kazanın! Şimdiden bol şans!

*Kiehl`s Midnight Recovery Concentrate Satış Fiyatı: 104 TL

Kiehl`s internet sitesi: www.kiehls.com.tr
Kiehl`s Türkiye Facebook Hesabı: https://tr-tr.facebook.com/KiehlsTurkiye

*Ek bilgi: Kiehl`s ödüllü yarışmamız tamamlandı. Kazananlar twitter üzerinden duyuruldu!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI