Ana SayfaErkek ModasıKiğılı 2015-16 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Kiğılı 2015-16 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, 2015-16 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda tarz sahibi şehirli erkeğin güçlü, maceracı yanını ortaya çıkaran tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Erkeğin, bulunduğu her ortamda şık olmasını ve dinamik görünmesini amaçlayan Kiğılı, rahatlığı da göz ardı etmeyen kombinleri bir araya getiriyor. Üretim ve tasarım kalitesinin yanı sıra dünya trendlerini yansıtan çizgiler, Kiğılı 2015-16 Sonbahar/Kış koleksiyonunun belirleyicisi oluyor.
Özgür ruhların maceracı yolculuğu…
Kiğılı koleksiyonunun genelinde daha genç, daha dinamik, daha enerjik görünüm yaratan “slim fit” kalıplar, modern, dinamik tasarımlar öne çıkıyor. Bunu ceketlerden pantolonlara, gömleklerden yeleklere tüm ürünlerde görmek mümkün. Yeni sezonun kumaş trendi ise “kaşmir” ve “yün”. Soğuk kış günlerini ısıtan, konfor sağlayan yün ve kaşmir kumaşlar Kiğılı’da şık tasarımlara dönüşüyor. 
Hem ofiste hem günlük hayatta kullanılan süper slim fit pantolon ve gömlekler dikkat çekiyor. Pantolonlar, özel örgü detaylarına sahip, parça boyalı modelleriyle dikkat çeken sweatshirt’ler, trikolar ve gömlekler ile farklı kombinler yaratıyor. Askısı ile birlikte satılan ve Kiğılı yorumuyla tasarlanan askılı pantolonlar ise koleksiyonun yıldız ürünleri arasında yer alıyor.
Modası geçmeyen ekose deseni, Kiğılı koleksiyonunda ceketlerden gömleklere, pantolonlardan trikolara kadar ağırlığını hissettiriyor. Takım elbiseler iş hayatının yoğun temposuna ayak uyduran rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. İndigo renklerin, lacivert, gri ve mavinin ön planda olduğu sonbahar kış koleksiyonunda, özel günlerin tercihi smokinlerde de lacivert siyahın tahtına ortak oluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI