Ana SayfaGüzellikKiko Milano Green Me 2022 Koleksiyonu

Kiko Milano Green Me 2022 Koleksiyonu

KIKO MILANO, yeni Green Me 2022 Koleksiyonu ile doğadan ve İtalyan geleneğinden ilham alan güzelliği ortaya koyuyor.  Sürdürülebilir, en doğal ve yüksek performanslı ürünleri tüketicisi ile buluşturmak için her sene yenilenen çevre dostu koleksiyon, yüzde 98*’e varan doğal içeriklerle formüle edilmiş ürünlerden oluşuyor.  Cilt bakımı, makyaj ürünleri ve aksesuarlardan oluşan Green Me 2022 Koleksiyonu, doğanın gücünü Kiko severlerle buluşturuyor.
 
Green Me 2022 Koleksiyonu, iyi göründüğü kadar iyi de hissettiren bir güzellik etkisi yaratmak için doğa ve antik İtalyan güzellik reçetelerinin uyumu üzerine odaklanıyor. 
Cilde olduğu gibi dünyaya da iyi bakan Green Me 2022 koleksiyonunda yer alan ürünlerin ambalajları çevresel etkiyi en aza indirmek için geri dönüştürülmüş ya da geri dönüştürülebilir malzemelerden üretiliyor.
 
2022 serisinde, cildi besleyici pek çok doğal içerik yer alıyor.  Elma çekirdeği, üzüm ve buğday gibi besleyici bileşenlerin yanı sıra, nar, kiraz, limon gibi turunçgiller; fıstık yağı, badem yağı ve fındık yağı gibi zengin fındık özleri ile zenginleştirilerek serinin içeriklerinde kullanılmış.
 
Bu çok özel doğal koleksiyon Kiko Milano mağazaları ve www.kikomilano.com.tr’de satışa sunuluyor.
 
Green Me Cilt Bakım Ürünleri: Doğadan gelen bakım
 
Koleksiyonun cilt temizleme ürünleri serisi temiz ve yumuşak bir cilt için doğal içeriklerden oluşuyor. 

Green Me Gentle Face Scrub, cildi nazikçe temizliyor ve peeling yapıyor. Yüzde 93 oranında doğal kaynaklı içeriklerden oluşan vegan formülü,  kiraz çekirdeği, fındık ve badem yağları ile zenginleştirilmiş. Ürün hassas ciltler için de uygun.
 

Cildi hızla besleyen Green Me Gentle Face Mask, nazikçe yatıştırıyor ve şımartıyor. Adeta evde bir SPA deneyimi sunan ürün, yüzde 97 oranında doğal kaynaklı içeriklerden oluşan vegan formüle sahip.  Shea yağı, nar çekirdeği, badem, fındık, kiraz ve zeytinyağı ile içeren ürün, kremsi dokusu ile cildi saran bir rahatlık hissi veriyor.
 
Green Me Makyaj Ürünleri: Bitkilerin gücünden gelen mükemmellik
 
Doğal mat bitişli kadifemsi, hafif bir dokuya sahip olan Green Me Face Powdercilt tonunu eşitliyor ve kusurları kapatıyor.  Yüzde 97 oranında doğal kaynaklı ham maddelerden elde edilen içeriklerden oluşan vegan formülü fıstık yağı içeriyor.
 
Badem yağı içeren Green Me Luminous Concelear, cilde sofistike bir parlaklık ve pürüzsüz bir görünüm verirken, lekeleri ve ton farklılıklarını zahmetsizce gizliyor.   Yüzde 94 oranında doğal kaynaklı hammaddelerden elde edilen içeriklerden oluşan vegan formülü badem yağı, zeytinyağı ve mersin özü ile zenginleştirilmiş.  Kapatıcı,  ciltte hoş bir şekilde emilen taze, doğal bitişli kremsi bir dokuya sahip. Ürünün kompakt ambalajı, hareket halindeyken bile rötuş yapabilmeye imkan sağlıyor, bu da ürünü her yere götürülebilecek bir suç ortağına dönüştürüyor.
 
Green Me Lips & Cheeksayçiçeği çekirdeği ve elma yağı içeren 2’si 1 arada ruj ve allık dudaklarda ve yanaklarda kusursuz bir renk uyumu arayanlar için ideal.  Yüzde 98 oranında doğal kaynaklı hammaddelerden elde edilen içeriklerden oluşan vegan formüllü ürün, cildi aydınlatan ve canlandıran parlak ve doğal bir bitiş veren yenilikçi su bazlı jel dokusuna sahip.
 
Green Me Eyeshadowsofistike göz makyajı ve büyüleyici renk tonları ile ön plana çıkan bir görünüm yaratmak isteyenler için ideal bir ürün olan kompakt göz farının, vegan formülü, nar özü ile zenginleştirilmiş. Uygulaması keyifli ipeksi, pigmentli bir dokusu olan ürün, mat, inci ve saten bitişe sahip.
 
Kaşlara tek bir adımda dolgun ve belirgin bir görünüm kazandıran Green Me Eyebrow Mascara benzersiz mini fırçası sayesinde hassas ve hedefe yönelik uygulama imkanı veriyor. Vegan formülünde buğday kepeği ve üzüm özleri içeren ürün, sentetik liflere sahip hafif sıvı jel dokusu ile kaşlara doğal, ince bir görünüm kazandırıyor. 
 
Green Me Matte Lipstickdudakları hafif kadifemsi ve karşı konulmaz bir şeklide kaplıyor.
Badem, hint ve ay çiçek yağı içeren Mat Ruj, çok yumuşak bir dokuya sahip. Kolay uygulanabilirliği ve farklı ten renklerine uygun zengin renk seçeneği ile dikkat çeken ürün, ilk kattan itibaren olağanüstü kapatıcılık sağlıyor.
 
Yumuşak vegan formülü besleyici ve yatıştırıcı olan Green Me Nail Lacquer, zengin ve parlak tonlardan oluşan bir renk yelpazesine sahip. Şık ve sofistike bir manikür isteyenlerin favorisi olacak ürün, uzun, yumuşak, yuvarlak kıllara sahip fırçası ile tırnakların şeklini mükemmel şekilde takip ederek kolay şekilde uygulanıyor.
 
Doğanın ve Geleneğinin Kokusu
 
Green Me Stick Perfumebaş döndürücü çiçeksi ve meyveli notalara sahipParfüm, canlı ve büyüleyici şekilde parlak greyfurt ve pembe biber, menekşe yaprağı ve frezyanın taze notalarıyla açılıyor.  Yoğun gül ve yasemin notaları, ahududu ve frenk üzümünün gevrek ve tatlı aromasıyla güzel bir uyum sağlıyor. Dip notaları, paçuli, misk ve hafif ahşap ile yumuşak ve canlandırıcı bir his veriyor.  Yüzde 94 oranında doğal kaynaklı hammaddelerden elde edilen içeriklerden oluşan vegan formülü jojoba ve badem yağı ile zenginleştirilen ürün hafif, ipeksi dokusu ile cilt üzerinde pürüzsüzce kayıyor.  Kompakt katı formatı sayesinde, hareket halindeyken kullanmak için çantaya veya valize kolayca sığıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI