Ana SayfaGüzellikKIKO Milano’dan İkonik Bir Koleksiyon: Yıldızlar Geçidi

KIKO Milano’dan İkonik Bir Koleksiyon: Yıldızlar Geçidi

KIKO MILANO, hayranlarının yıllar içinde çok severek kullandığı, önerdikleri ve her fırsatta stokladıkları vazgeçilmez, ikonik ürünlerinden yeni bir kapsül koleksiyon yarattı.  

KIKO MILANO Iconic Collection, en iyi ve en çok sevilen 14 yıldız makyaj ürününü bir araya getiriyor. 
 
Bu özel koleksiyondaki evrensel tonlar, üstün formülasyonlar ve modern dokular;  klasik güzelliği, KIKO MILANO’nun ikonik dokunuşu ile güncelliyor.  KIKO MILANO Iconic Collection ile makyaj, göz alıcı, dikkat çekmesi garanti, çarpıcı bir görünüme dönüşüyor.

 
İşte yeni KIKO MILANO Iconic Collection:
 
ICON #1 -SKIN TRAINER CREAM
 
Hafif, yağsız bir formüle sahip olan Skin Trainer Cream, cildi nemlendirirken, yeniliyor ve pürüzsüzleştiriyor.  Çok kolay uygulanan nemlendirici krem, makyaj bazı olarak kullanıldığında bile uzun süre etkisini koruyor.
 
ICON # 2 – SKIN TRAINER CC BLUR
 
Makyaj bazı mı? Renk eşitleyici mi? Ya da nemlendirici mi?  İşte Skin Trainer CC Blur bunların hepsi ve çok daha fazlası. Kiko’nun en çok aranan ürünü Skin Trainer CC Blur kusurları kapatıyor, cilde ışık ve parlaklık veriyor. En iyi şekilde görünmek ve hissetmek için üç neden, hepsi de bu üründe.
 
ICON # 3 – FULL COVERAGE 2-IN-1 FOUNDATION & CONCEALER
 
Kusursuz bir makyaj temeli oluşturmak için makyaj çantasındaki ikili güç olan 2’si 1 arada fondöten ve kapatıcı, doğal mat bir bitiş sağlıyor. Fondöten olarak kremsi ve akışkan dokusu sayesinde yüze kolayca uygulanabilen ürün ayrıca belirgin kusurlar üzerinde tam kapatıcı olarak da uygulanabiliyor.
 
ICON # 4 – SKIN TONE CONCEALER
 
Kızarıklığı lekeleri, renk eşitsizliği kapatmak için tasarlanmış gizli bir silah olan Skin Tone Concealer, cilde canlı bir görünüm kazandırıyor. Göz altındaki koyu renk halkaları, yorgunluk izlerini kapatmak için ufak için dokunuş yeterli.
 
ICON #5 – WEIGHTLESS PERFECTION WET AND DRY POWDER FOUNDATION
 
Hava kadar hafif bir ürün olan Weightless Perfection Wet And Dry Powder Foundation yüzde hiç ağırlık yapmıyor. SPF 30 içeren toz pudra tüm gün süren etkisi ile baz makyajın en son adımı için mükemmel bir seçim. Ürün kuru hali ile mükemmel uygulama seçeneği sunarken, daha fazla kapatıcılık için nemli de kullanılabiliyor.
 
ICON #6 – HIGH PIGMENT EYESHADOW
 
Yüksek pigmentli göz farı, uzun süreli kalıcılığı ve çok çeşitli renk alternatifleri ile her trende uygun görünüm vadediyor. Tek başına ya da karıştırılabilerek uygulanan göz farı her Kiko hayranın makyaj çantasının olmazsa olmazı.
 
ICON #7 – PRECISION EYEBROW PENCIL
 
Precision Kaş Kalemi’nin mikro hassas ucu sayesinde kaşlara şekil vermek ve belirginleştirmek çok kolay. Uzun süre kalıcılığa sahip olan ve çok renk seçeneğine sahip olan kaş kalemi, doğal ve belirgin kaşlar için ezber bozan bir ürün.
 
ICON #8 – LUXURIOUS MAXI BRUSH MASCARA
 
Tüm Kiko severlerin tartışmasız favori ürünü Luxurious Maxi Brush Mascara, her bir kirpiği, en küçük tüyleri bile kökten uca şekillendiren aplikatörü, bitkisel kolajen ve hyalüronik asit içeren benzersiz formülü ile kirpikleri kusursuz bir görünüme kavuşturuyor. 12 saate kadar kalıcı yapısı ile hacimli ve kusursuz kirpiklerin vazgeçilmezi.
 
ICON #9 – LASTING PRECISION EYELINER & KHOL
 
Tek bir hareketle kolayca çıkan otomatik göz kalemi, kolay uygulanabilir yapısı ve çok çeşitli renk alternatifleri ile havalı gözler için ideal. Uzun süre dayanan Lasting Precision Eyeliner & Khol bulaşmayan ve eşit uygulama sağlayan ucu sayesinde makyaj severlerin favorisi.
 
ICON #10 – UNLIMITED DOUBLE TOUCH
 
Makyaj severlerin 2012 yılından beri favorisi olan Unlimited Double Touch çift taraflı ruj, bir uçta zengin pigment diğer uçta ise parlaklık sağlayarak sınırsız renk seçeneği sunuyor. 12 saate kadar kalıcılığı olan ürün rahat bir bitiş sunuyor.
 
ICON #11 – 3D HYDRA LIPGLOSS
 
Yüksek kaliteli ve uzun ömürlü bir dudak parlatıcısı olan 3D Hydra Lipgloss, dudakların ana hatlarını belirgin bir şekilde vurgulamak için tasarlanmış. Formülünün yumuşak ve yapışkan olmayan dokusu sayesinde dudakları dolgun hissettiriyor.  Şeffaf ve parlaktan, yüksek ve pigmentliye geniş bir renk yelpaze sahip olan 3D Hydra Lipgloss makyaj çantalarının vazgeçilmezi.
 
 
ICON #12 – VELVET PASSION MATTE LIPSTICK
 
Velvet Passion Matte Lipstick, özel formülü sayesinde dudakları kurutmadan, mükemmel bir bitiş sunuyor. Mükemmel renk salınımına sahip mat ruj, makyaj çantasındaki gizli silahınız.
 
ICON #13 – GOSSAMER EMOTION CREAMY LIPSTICK
 
Gossamer Emotion Creamy Lipstick, yüksek pigmentli, kremsi bir formülasyonun tüm özelliklerini taşıyor, kolayca uygulanıyor ve bulaşmıyor.
 
ICON #14 – POWER PRO NAIL LACQUER
Taze bir manikür salonu uygulamasına rakip olacak kadar parlak bir görünüm sunan Power Pro Nail Lacquer, yedi güne kadar kalıcı formülü ile öne çıkıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI