Ana SayfaMagazinKim Kardashian Taylor Swift'in Foyasını Ortaya Çıkardı

Kim Kardashian Taylor Swift’in Foyasını Ortaya Çıkardı

Kim Kardashian‘ın interneti temelinden sarsacak hareketler yapmasına çoğumuz alıştık. Fakat en son yaptığı, birçok ünlü dahil hepimizin ağzını açık bıraktı.

Kanye West, “Famous” şarkısını klibiyle beraber çıkardığında, izleyenleri hayrete düşürmüştü. Klipte politikacılardan tutun en ünlü müzisyenlere kadar önemli isimler bulunuyor; bunların arasında George W. Bush, Anna Wintour, Donald Trump, Rihanna, Amber Rose ve Caitlyn Jenner da mevcut. Ama gündemde asıl olay yaratan kişi, klipteki Amerikalı genç şarkıcı Taylor Swift

 

Klipte balmumundan yapılan modeli gözüken Taylor Swift hakkında şarkı sözlerinde Kanye West, “Hala Taylor ve benim beraber olabileceğimizi düşünüyorum, neden mi? Çünkü o s*rtüğü ben ünlü yaptım.” diyerek 2009’daki VMA ödüllerindeki olaya gönderme yapıyor. **

Taylor Swift’ten şarkı hakkında gelen ilk açıklama reklamcıları tarafından yapıldı. “Kanye şarkı hakkında onayını almak için Taylor’ı aramadı, sadece şarkı çıktığında Twitter’ında paylaşmasını istedi.” diyen yetkililer Taylor’ın Kanye’yi bu kadar seksist bir şarkı yayınlamaması hakkında uyardığını belirterek Taylor’ın “Çünkü o s*rtüğü ben ünlü yaptım.” sözlerinden kesinlikle haberdar olmadığını söyledi.

Bunun üzerine Kanye West’in eşi olan Kim Kardashian, şarkının ve klibin yapım aşamasından bahsederken, hem GQ dergisinde hem de kendi televizyon şovu Keeping up with the Kardashians’da “Taylor’ın şarkı çıkmadan önce şarkı sözlerinden kesinlikle haberi vardı. Şu an neden böyle davranıyor bilmiyorum.” dedi, buna cevaben Taylor Swift’in reklamcıları da “Kanye West Taylor’a şarkıyı dinletmedi; dinletilmeyen bir şarkıya onay verilemez. Taylor kendisine “s*rtük” kelimesiyle hitap edileceğini bilmiyordu.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Artık bu noktada herkesin kafası oldukça karışmıştı. İzleyenler hangi tarafa inanacağını bilemiyordu. Ancak her şey Kim Kardashian’ın Snapchat’e yüklediği sansasyonel videolarla bambaşka bir yola girdi.

 

Videolarda Kanye, Taylor’a telefon üzerinden şarkının sözlerini okuyor, ve Taylor “Biraz fazla gelse de, neredeyse bir iltifat gibi!” şeklinde cevap veriyor. Ayrıca Taylor “Teşekkür ederim beni düşünüp önceden aradığın için, bunu gerçekten takdir ediyorum.” diyerek Kanye’ye de teşekkür etmeyi unutmuyor. Hatta, “Haklısın, bir olay senin açından nasıl yaşandıysa öyle anlatmalısın, o VMA ödül gecesinden önce beni tanımıyordun, ve bu yüzden öyle olmuştu. Bana bu şarkı sözleri hakkında soru sorarlarsa da beni aradığını ve sorduğunu söyleyeceğim, onlara malzeme vermeyeceğim.” diyen genç sanatçı, Kanye’ye olan desteğini de belirtiyor.

Ortaya çıkan videolardan ve tepkilerden sonra “Bana ‘s*rtük’ kelimesiyle hitap edileceğini bilmiyordum, bilseydim onaylamazdım.” şeklinde açıklama yapan Taylor Swift ne yazık ki hem sevenlerinden, hem de bazı meslektaşlarından tepki toplamaya devam ediyor. 

** 2009 VMA ödül töreninde, “You Belong with Me” şarkısıyla, Beyoncé’nin “Single Ladies” şarkısının önüne geçerek “En İyi Müzik Videosu” ödülünü kazanan Taylor Swift, kabul konuşmasında aniden sahneye çıkan Kanye West tarafından bölünmüştü. Kanye, Taylor’ın elinden mikrofonu alarak televizyon tarihine geçecek şu sözleri söylemişti: “Taylor, senin için çok mutluyum ve [konuşmanı] bitirmene izin vereceğim, ama Beyoncé tüm zamanın en iyi videolarından birini yaptı!”

 

Hazırlayan: Işınsu Unaran

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI