Ana SayfaDüğünKır düğünlerinin korkulu rüyası yağmur

Kır düğünlerinin korkulu rüyası yağmur

Yaz ve bahar aylarında özellikle tercih edilen kır düğünlerini planlarken elbette ki hava durumuna bakıp tarihi belirliyoruz. Ancak herkesin bildiği gibi aniden yağan yaz yağmurlarının önüne geçilemiyor. Ola ki düğününüzde yağmur yağarsa diye bazı önlemleri önceden almakta yarar var. İşte size yağmur yağma olasılığında kullanabileceğiniz ve düğününüzü kurtarmayı sağlayacak birkaç ufak tüyo.

Öncelikle moralinizi yüksek tutun. Yağmur yağması hiçbir şeyi mahvetmeyecek bundan emin olabilirsiniz. Hatta bazı kültürlere göre düğünde yağmur yağması bereket getirirmiş. İtalyanların deyişine göre, ıslak bir gelin şanslı bir gelindir.

Aynı zamanda yağmur yağmasını bir başka şekilde avantaja çevirmek isterseniz bunu düğün fotoğraflarınızla yapabilirsiniz. Yerde biriken su birikintisinden, çok güzel, yansımalı fotoğraflar çıkabilir. Ayrıca yağmur altında romantik şekilde dans ederken çok doğal ve romantik pozlar verebilirsiniz.

 

Dekorasyon konusuna gelecek olursak; mutlaka dekorasyonunuza şemsiye ekleyin. Düğününüzde şemsiye bulundurmak yapacağınız en kolay çözümdür. Bir de bu şemsiyeleri dekoratif şekilde kullanırsanız hem düğününüze renk katmış olursunuz hem de gerektiği anda davetlileriniz yağmurdan korunma amaçlı bu şemsiyeleri kullanabilirler. Yapmanız gereken tek şey şemsiyelerinizi dekorunuzun rengine göre seçmek ve onları çiçeklerle süslemek. Hatta kendiniz için yapacağınız şemsiyeye sizin ve eşinizin adını yazdırırsanız düğünden sonra da çok güzel bir düğün hediyesi olmuş olur ve hatıra olarak da saklayabilirsiniz.

 

Çardak kullanarak farklı ve daha romantik bir hava katın. Davetlilerin yemek yerken yağmur altında kalmasını istemeyiz. Bu yüzden her şeyi göz önünde bulundurup yemek masalarını çardak altına kurabiliriz. Çardaklarıysa daha güzel göstermek için etrafını ışıklandırıp, gelin buketinin çiçekleriyle süsleyebilirsiniz.

 

Gelinliğinizin çamur olmasından korkuyorsanız, gelinliğin kuyruk kısmını çıkartarak kısa bir gelinliğe dönüştürebileceğiniz bir model seçip gelinliğinizin mahvolmamasını sağlayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI