Ana SayfaModaKNITSS’in “Yeni Yıl Kapsül Koleksiyonu”

KNITSS’in “Yeni Yıl Kapsül Koleksiyonu”

Özgün stilin temsilcisi KNITSS, “Yeni Yıl” kapsül koleksiyonu ile yeni başlangıçlara eşlik ediyor. Nefes alabilen %100 İtalyan iplikler ile yüksek kalite standartlarında üretilen yeni yıl kapsül koleksiyonu, yeni yılın enerjisini hissettiren anahtar parçalar sunuyor. Kimono pantolon takımı, vücudu saran elbiselerle kadın siluetini güçlü bir şekilde ortaya çıkarıyor ve yılbaşı stilinize eşlik ediyor. KNITSS, yılbaşına özel tasarladığı romantik deseni ışıltılı kırmızı tonları siyahla harmanlayarak yeni yıl şıklığını özgün bir tarzla bütünleştiriyor.
 
KNITSS, hem kendi hem sevdikleri hem de  özgün hediye alternatifleri arayanlar için en mükemmel seçim oluyor.  Yılbaşına özel seçili ürünlerde geçerli %30 indirimle sahip olabileceğiniz KNITSS Sonbahar/Kış ‘’POWERFUL ALLURE’’ koleksiyonunun en gözde parçaları ve göz alıcı hediye alternatifleri sizi bekliyor. KNITSS, sizi ve sevdiklerinizi en iyi kalitedeki İtalyan ipliklerinden örülen triko elbise, etek, triko üst, pantolon, ceket alternatifleri ile yılbaşı ruhunu özgürce yaşamaya davet ediyor.
 
KNITSS tasarımları; Akmerkez, Nişantaşı Abdi İpekçi ve Ankara Armada KNITSS mağazalarında sizleri bekliyor. Ayrıca dilerseniz yenilenen www.knitss.com online alışveriş sitesinden evinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI