Ana SayfaSağlıkKollarınızın Şekillenmemesinin 7 Nedeni

Kollarınızın Şekillenmemesinin 7 Nedeni

Kollarınızın kaslanmasını istiyorsunuz; ancak aylar geçse de değişen bir şey yok. Havlu atmadan önce bunun 7 nedenini öğrenmeye ne dersiniz?

1. Çok fazla ayrık hareket yapıyorsunuzdur. Bir şey açıklığa kavuşturalım; 2 kiloluk ağırlıklarla 100 triceps yapmak kollarınızdaki yağları yakmaz. Bu sadece kaslarınızı çalıştırır. Yapmanız gereken bu bölgeyi çalıştıracak farklı hareketleri egzersizinize eklemek.

2. Çok fazla çalışıyorsunuzdur. Bütün egzersiz süreniz boyunca tek bir harekete odaklanmaktansa hareketin farklı versiyonlarını programınıza eklemeyi deneyin.

3. Sadece üst gövdenize çalışıyorsunuzdur. Unutmamanız gereken şey şu; spor yaparken harcadığınız zamanı tüm vücudunuzu çalıştırmak için eşit olarak dağıtın. Bu sayede daha fazla yağ yakarsınız.

4. Ağırlıklar yeteri kadar ağır değildir. Çok fazla şişmekten korktuğunuz için hafif ağırlıklarla çalışmak yerine dengeli olarak kullandığınız ağırlıkları artırın.

5. Duruşunuz bozuktur. Hareketlerinizi yapmadan önce göğüs kafesinizin ve omuzlarınızın açık olduğundan emin olun. Ve birkaç dakikada bir omuzlarınızı geriye yuvarlayarak duruşunuzu düzeltmekten çekinmeyin.

6. Doğru beslenmiyorsunuzdur. Eğer kaslarınızı güçlendirmeye çalışıyor ancak doğru beslenmiyorsanız sonuç hüsran olacaktır. Örneğin; her öğünde mutlaka protein tükettiğinizden emin olun.

7. Omuzlarınızı ve sırtınızı unutuyorsunuzdur. Aklınızda bulunması gereken bir nokta var; omuzlarınız ne kadar iyi şekillenirse kollarınız da o kadar ince görünür.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI