Ana SayfaModaKoton 2012-2013 Kış Koleksiyonu

Koton 2012-2013 Kış Koleksiyonu

Koton 2012/13 Sonbahar Kış sezonunda geçmişten izler taşıyan, batının modernizmi ve doğunun mistisizminden esinlenen bir koleksiyon hazırlamış. Desenler, parlak dokular, pırıltılı işlemelerle Koton bu kış için ışıltılı bir kadın hayal etmiş. Yeni Retro, Heavy-Duty, Folklorik Gösteriş, Uzak – Doğu temalarında hazırlanan koleksiyonda bir çok zevke hitap eden bir koleksiyon hazırlamayı hedeflemiş. 

Yeni Retro temasında Koton, 70’lerin retro tavrı ve renk gamını yeniden yorumlamış. Ruj kırmızısı, mor, zümrüt yeşili, yanık portakal, hardal ve petrol tonlarının, metalik renkle birleşimi, sonbahara renk getirecek gibi görünüyor. Heavy-Duty’de ise Koton ‘üniforma’yı kadınsı bir görünüm yeniden tasarlamış. Bu temada haki, şişe yeşili, şarap ve kahvenin farklı tonları ile optik beyaz ve siyah renk blokları beraber kullanılıyor. 
Folklorik Gösteriş, Avrupa’nın zengin ve renkli folklorik mirasından esinlenmiş. Krema, altın, alev kırmızısı, kömür siyahı, gece yarısı ve gökyüzü mavisi, en derin ve parıltılı tonlarıyla kullanılmış. Doğu Avrupa ve Rusya’nın gösterişli etnik desenleri, barok baskıları; brokar, kadife, dantel ve islemeli dokular ile zengin katmanlar oluşturacak şekilde kombinlenmiş. Koton son olarak ise Uzakdoğu’nun göz alıcı renk ve desenlerini, modern ve semi-gotik bir tavır ile yorumlayarak alışılmışın kalıpların dışına çıkmayı planlıyor. Bu temada, siyah, ejderha kırmızısı, iznik mavisi, lacivert ve safran gibi doğu kültürünün vazgeçilmez tonları ile altın detaylar, deri, dantel ve ince tül gibi cesur dokularla birleşmiş.  
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI