Ana SayfaGüzellikKérastase, Profesyonel Bakım Ritüelleri İle Saç Dökülmelerine Meydan Okuyor

Kérastase, Profesyonel Bakım Ritüelleri İle Saç Dökülmelerine Meydan Okuyor

Kérastase’ın dökülmeye karşı özel olarak geliştirdiği profesyonel ürünleri, saçları derinlemesine besleyerek güçlendiriyor ve saç dökülmelerini en aza indiriyor. Kérastase; çift etkili çözüm sunan dökülme karşıtı güçlendirici Genesis serisi ve saç derisi için özel tasarlanan Spécifique serisi ile saç dökülmelerine karşı gözle görülür bir çözüm sunuyor.

 

Güçlü Saçların Profesyonel Sırrı: Genesis Serisi

 

Dökülme karşıtı, güçlendirici saç bakım serisi Genesis, gücünü kaybetmiş ve dökülmeye eğilimli saçlara çift etkili çözüm sunuyor. Isı, tarama, kirlilik gibi koparak dökülmeye yol açan dış faktörlerle beraber stres, hormanlar, beslenme gibi nedenlere bağlı olarak kökten dökülmeye yol açan faktörlerle birlikte savaşıyor. Kuru ve yıpranmış saç tellerini yoğun bir şekilde besliyor ve saç tellerini güçlendirerek dökülmelere karşı dayanıklılık sağlıyor. Formülünde bulunan Edelweiss Kök Hücresi ve Zencefil Kökü sayesinde saç tellerini derinlemesine nemlemdiriyor ve onarıyor. İçerisinde bulunan 1.5% oranındaki Aminexil ile dökülmelere karşı geliyor. Lime, gül, bergamot gibi notalarla harmanlanan özel kokusu ise saçların gün boyu harika kokmasını sağlıyor.

 

Spécifique Serisi ile Dengeli Bir Saç Derisi 

 

Saç derisi hassasiyeti, kaşıntı, kepek, saç dökülmesi ve yağlı saç dipleri gibi saç derisi ile ilgili sorunları hedef alan Spécifique serisi, dengeli bir saç derisinin anahtarını sunuyor. Seride bulunan özel içerikler sayesinde; saç tellerinin üretimini destekliyor, saç tellerini kalınlaştırıyor ve saça anında hacim kazandırmak için uyarıcı özellikleri ile saç dökülmesini önlüyor. Saç derisindeki mikro dolaşımı harekete geçiren ve saç derisi kalitesini artıran Spécifique serisi, saçları kökten uca güçlendiriyor ve canlandırıyor.

 

Spécifique serisinin yıldız ürünü Aminexil kürler, saç dökülmesini gözle görülür biçimde azaltan 6 haftalık yoğun bir bakım etkisi sunuyor. Yüksek performansı kanıtlanmış sonuçlara sahip Aminexil kürler, saç dökülme oranını azaltmaya yardımcı oluyor*. Şekil verme sırasında çekilmeye karşı daha fazla direnç ve daha az kırılma sağlıyor. Saçlar güzelleşiyor, daha kalın ve daha güçlü bir görünüme kavuşuyor. Saç diplerini yağlandırmadan ipeksi bir görünüm sağlayan Aminexil kürler; saçlara hacmini, parlaklığını ve esnekliğini geri kazandırıyor.

 

*Klinik test. 119 kullanıcı/130 plasebo kullanıcı 6 hafta boyunca günlük kullanım.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI