Ana SayfaGüzellikKérastase’dan Saç Dökülmelerine Özel Formül: “GENESIS”

Kérastase’dan Saç Dökülmelerine Özel Formül: “GENESIS”

Kérastase, uzmanlarla birlikte geliştirdiği Genesis serisi ile saçlardaki dökülme sorununun köklerine iniyor; saç dökülmesine yol açan iki ana faktöre meydan okuyor. İçerdiği, zencefil kökü, %1.5 oranında Aminexil ve Edelweiss kök hücresi ile; tarama, ısı ve kirlilik sebebiyle koparak dökülmeye yol açan dış etkenler ve stres, hormonlar, beslenme gibi nedenlere bağlı ortaya çıkan ve kökten dökülmeye yol açan biyolojik faktörler ile savaşıyor.
 
Genesis serisi; Arındırma, Bakım, Isıya karşı koruma ve saç köklerini güçlendirme kategorileri altında farklı faydalar sağlayan ürünleri içeriyor. Bain Nutri  Fortifiant şampuan saçlarınızı arındırırken, dökülme karşıtı maske Masque Reconstituant bakım etkisi sunuyor. Thermique Defense güçlendirici ısıya karşı korumalı sprey saçta detoks etkisi yaratıp, güçlenmesini ve nemini geri kazanmasını sağlarken; tamamlayıcı ürünler olan serum ve ampul ise daha yoğun dökülmeler için etkili formülleriyle bu serinin yıldızları olarak öne çıkıyor.
 
Günlük kullanıma uygun olan Serum Fortifiant Anti Chute, içerdiği Aminexil ile saç dökülmelerini azaltıyor; B vitamini ile saçı güçlendirip koruyor; zencefil kökü ile dış etkenlere karşı koruma sağlıyor, kafein ile de kan akışını hızlandırıyor. Arjinin ve Aquaxyle ile ise nem verip saçı besliyor. Yoğun dökülmeler için etkili Ampoulse Cure Fortifiante Anti-Chute ise tüm bunların yanında içerdiği Resveratrol ile saç derisinin yaşlanmasını önlerken, SP94 ile hücre metabolizmasını hızlandırıyor, Rhamnose ile saç büyümesini destekleyip, Viperide ile botoks etkisi yaratıyor.
Beslenme uzmanları, kuaförler ve dermatologlar aracılığıyla hayata geçirilmiş bu mucizevi seri, içerdiği bergamot, lime, gül gibi ilhamını doğadan alan dokuz farklı nota ile, dökülmeyi önlerken saçların harika kokmasını da sağlıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI