Ana SayfaGüzellikKryolan Mükemmeliğini Sahne Performansı İle Bir Kez Daha İspatlıyor

Kryolan Mükemmeliğini Sahne Performansı İle Bir Kez Daha İspatlıyor

 
‘Makyaj bir bilimdir’ mottosuyla 1945 yılında yola çıkan profesyonel kozmetik markası Kryolan, tüm Dünya’da film, tiyatro ve TV sektöründe kendine önemli bir yer edindi. Hollywood’da sıkça kullanılan kozmetik markası Kryolan, Türkiye’de başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Alice Müzikali’nin de ilk tercihi oldu.
 
Sahne performanslarının en önemli unsuru olan makyaj dünya üzerinde yapımcıların en titizlendiği konu oluyor. Mükemmellik arayışında olan Alice Müzikali yapımcıları Kryolan’ı tam da bu sebeple seçti. Alice Müzikali’nin sahne ışıkları altında yüksek performans sergileyen sanatçılarına ‘Show Business’ alanında dünyaca ünlü Kryolan’dan başkası eşlik edemezdi.
 
Geniş renk ve ürün yelpazesiyle her türlü makyaja imkan veren Kryolan’ın parlamayı önleyen ve doğal görünümlü filtre etkisi oluşturan Digital Complexion serisi, karanlıkta parlayan neon renkleriyle Aquacolor serisi ve harika parlaklığıyla Polyester Glimmer simleri oldukça ilgi görüyor.  Yüksek kapatıcılıklı, doğal ten görünümü özelliği ile Supracolor ve porselen kil içeren özel formüllü yoğun kapatıcı TV Paint Stick, tüm dünyada gösteri sanatlarında yılların kült favorisi. 
Günlük yaşam için de doğal ve olağan üstü sonuçlar yaratan Kryolan ürünleri, temiz içerikleriyle kusursuz bir görüntü sunuyor. 7’den 70’e kullanılması mümkün olan ECARF Anti-Alerjik sertifikalı Dermacolor serisi sayesinde cilt lekesi olan ve ciddi seviyede kamuflaj ihtiyacı hisseden ciltlere muhteşem bir uyum sağlıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI