Ana SayfaYaşamKüçük Prens 71. yılını Zorlu Center`da kutluyor

Küçük Prens 71. yılını Zorlu Center`da kutluyor

Fransız yazar ve pilot Antoine de Saint-Exupéry tarafından 1943’te yazılan ve tüm dünyada milyonlarca okuyucuya ulaşan Küçük Prens Zorlu Center AVM’de yeniden hayat bulacak. Büyüklerin dünyasının bir çocuğun gözünden anlatıldığı, dünya üzerinde 240`dan fazla dile çevrilen klasikleşen kitabın 71. yıl kutlama etkinlikleri Zorlu Center AVM’de yapılacak.

Tüm dünyada bir fenomen olarak bilinen “Küçük Prens” kitabının koleksiyonerler tarafından biriktirilen en özel versiyonları kitabın 71. yıl kutlamaları çerçevesinde Zorlu Center AVM’de sergilenecek. Etkinlikte Küçük Prens tutkunu Yıldıray Lise`nin sahip olduğu, kitaba dair 350 parçadan oluşan koleksiyonun en özel 70 parçası Zorlu Center AVM ziyaretçileri ile buluşacak. 

Sergilenecek parçalar arasında dünyanın en küçük boyutlu Küçük Prens kitapları, aynadan okunabilen tersten yazılmış versiyonlar, Küçük Prens’in çeşitli dil ve lehçelerde örnekleri, cep telefonlarındaki kodlarla yazılmış özel basımlar ve 1948’den bu yana basılmış Türkçe özel nüshalar da yer alacak. Etkinliğe birinci gün katılan herkese isme özel “ilk gün zarfı” ve etkinlik boyunca boyama sayfaları hediye edilecek, minik ziyaretçiler etkinlik alanında daha birçok sürprizle karşılaşma fırsatı yakalayacak. Etkinlik kapsamında 10 Mayıs – 31 Mayıs tarihlerinde 11.00 -19.00 saatleri arasında, atölye ve sergi çalışmaları da gerçekleştirilecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI