Ana SayfaGüzellikKuruyan cildinizi duşta nemlendirmenin etkili yolları

Kuruyan cildinizi duşta nemlendirmenin etkili yolları

Kuru bir cilde sahipseniz, sadece günlük uygulamalarla değil; duşta ve banyoda da cildinizi nemlendirebilirsiniz.

Duş alırken vücudunuzu nemlendirirseniz cildinizin sıcak suyun kuruma etkilerinden korunmasını sağlarsınız. Bunun zaman zaman ne kadar can sıkıcı olduğunu, cildin pul pul dökülmeleriyle baş etmenin bir kabusa dönüştüğünü hepimiz biliyoruz.


Tüm bu kuruluk için duşta uygulamanız gereken kolay ve etkili cilt nemlendirme uygulamaları ise şu şekilde:

  • Dizlerinizi, dirseklerinizi, topuklarınızı unutmayın. Vücudunuza bir süre masaj yaparak bekletin ve ardından ılık suyla duş alın. Hindistan cevizi yağı, zeytin yağı ve lavanta yağı özellikle önerilerimiz arasında. ısıtarak vücudunuza sürün. Duştan önce tüm vücudunuza besleyici bir yağ uygulamayı deneyin. Bu yağ uygulaması cildinizde bir nem bariyeri oluşturarak kurumayı engeller. Kokusunu sevdiğiniz ve size iyi gelen bir yağı elinizde 
  • ​Duş jelinize bakım yağı eklemeyi deneyin. Esans özelliğiyle de öne çıkan bir bakım yağından birkaç damla banyo süngerinize damlatın. Ardından duş jeli ya da sabunla köpürterek vücudunuzu -temizleyin.
  • Nemlendirici banyo sütleri veya kremlerini kullanın. Cildinizi duş jeliyle temizledikten sonra tüm vücudunuza nemlendirici krem sürün ve ardından ılık suyla ve duşta oluşan buharla cildinizin derinliklerine nüfuz ederek içerden nem sağlamasının keyfine varın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI