Ana SayfaMagazinKylie Jenner Forbes'a Kapak Oldu

Kylie Jenner Forbes’a Kapak Oldu

Kurduğu kozmetik şirketiyle 900 milyon dolarlık servetin sahibi Kylie Jenner, dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes’a kapak oldu. Henüz 21 yaşında olmasına rağmen adını en zenginlerin listesine yazdırarak, bu listeye 23 yaşında giren Mark Zuckerberg’i geride bırakmış oldu.

Kylie Jenner, Instagram’da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Zamanında rengarek yapmış olduğu saçlarıyla ve iddialı ruj renkleriyle birçok genç kadına ilham olmuş, dönemin trendlerini belirlemişti. Bunu fırsat olarak gören Kylie, 2016 yılında kendi makyaj markasını Kylie Cosmetics‘i kurdu. İlk olarak sadece rujla başlayan bu serüven sonrasında kocaman bir kozmetik imparatorluğuna dönüştü. 

Forbes’a verdiği röportajda şirketini tek başına kurduğuna dair ifadelere şöyle yer verdi, ”Kendi markamın yüzü olduğum için ürünlerimde herhangi bir sıkıntıyla karşılaşılırsa, bu direkt beni etkileyecek. O yüzden ürünlerimin rengine ve formülüne en ince detayına kadar kendim ilgileniyorum. Şirketi kendi başıma kurdum. Bu yüzden çok fazla hata yaptım ve her hatanın sorumluluğunu da aldım.”.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI