Ana SayfaGüzellikKylie Jenner'ın Yepyeni Far Paleti: Kyshadow

Kylie Jenner’ın Yepyeni Far Paleti: Kyshadow

Kardashian-Jenner ailesinin en genç üyesi, meraklılarının alabilmek için saatlerce internet başında bekledikleri likit ruj ve dudak kalemi setlerinin sonrasında, “Kyshadow” isimli far paletinin tanıtımını yaptı
 

Instagramında ürünün fotoğrafını “Yaşasın! Yapımı aylar süren #KYSHADOW’um artık burada!!! Wow. Bu yolculuğumda bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Tam takım bir kozmetik koleksiyon sahibi olma hayallerime bir adım daha yaklaştım ve bunu SİZ sağladınız. Bronza Palette’imin tanıtımı ve @makeupbyariel tarafından #kyshadows kullanılarak yapılan özel bir makyaj dersi için TheKylieJenner.com’a gidebilirsiniz. Paletimi nasıl kullandığımı öğrenmek için Snapchat’imi de takip etmeyi unutmayın… ve satışa ne zaman çıkacağını mı merak ediyorsunuz? @kyliecosmetics Instagram hesabını takipte kalın! Sandığınızdan çok daha çabuk olacak! ;)” yazarak paylaşan Kylie, başarısının getirdiği mutluluğu gizleyemedi.

Palette hem mat hem de simli 9 toprak tonlu renkte far bulunuyor, anlaşılana göre de bu Kylie’nin sürprizlerinin sonuncusu değil. Ürün, bugün Amerika’da Kylie Jenner’ın websitesinde ve kendi mobil uygulamasında satışa çıkacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI