Ana SayfaGüzellikL&#8217Oréal&#8217den Beyaz Kelebek Projesi

L&#8217Oréal&#8217den Beyaz Kelebek Projesi

Tüm kadınlar için kuaförüyle olan ilişkisi çok önemlidir. Onları yeri geldiğinde en iyi tanıyan; üzüntüsünden sevincine en önemli günlerinde yanında olan ve en önemli aksesuarları saçlarını emanet ettikleri kuaförleri geliştirmek ve eğitmek adına L’Oréal tarafından adım atılan Beyaz Kelebek projesi ilk olarak İzmir`de başlıyor.

Kuaförlerin saçı en iyi bilen, saçın ihtiyaçlarını en doğru teşhis eden zanaatkârlar olduğuna inanan L’Oréal,  en önemli iş ortağı olan kuaförlerin, zanaatkâr ruhları ile yaratıcılığını besleyen bir şirket olarak, sektörü geliştirmek ve mükemmelleştirmek için hayata geçirdiği ‘Beyaz Kelebek’ projesi ile tüketici ihtiyaçlarını daha iyi anlayarak kuaförlerin müşterilerine verdikleri servis standartlarını yukarı çekmeyi amaçlıyor.

L’Oréal  Profesyonel Ürünler Bölümü Genel Müdürü Sertaç Önen, “İzmir’in pilot bölge olarak belirlendiği ‘Beyaz Kelebek’ Projesi bir sektörel gelişim-değişim ve motivasyon projesidir. L’Oréal ile çalışan çalışmayan tüm kuaförleri içine alacak büyük bir projedir. Kuaförlerin birebir ziyaret edilerek durumlarının analiz edileceği, ardından da ‘İletişim, hijyen ve salon dekorasyonu’ başlıkları altında özel eğitim programlarıyla ekiplerini geliştirmelerine yardımcı olunacağı projede, yoğun eğitim sürecini tamamlayan kuaförler, salonlarındaki denetim sürecinden de başarıyla geçtikleri takdirde ‘Beyaz Kelebek’ sertifikasına sahip olacak” diyerek projeyi açıkladı.

1 Eylül’de başlayacak Beyaz Kelebek Projesi’nin eğitimlerinin içeriği ise şu şekilde olacak:

İletişim:
Bu bölümde kuaförlere doğru iletişim ve teşhis ile ciroları nasıl artırabilecekleri, kaliteli ekip iletişimi ile neler kazanabilecekleri anlatılacak. Mutlu müşterinin 4 müşteri getirirken, mutsuz müşterinin 13 müşteriyi nasıl götürdüğü, müşterilerin ne düşündüğü, düşündüklerini kimlerle ve ne şekilde paylaştıkları, müşteri odaklılığın ne demek olduğu ve müşterilerin kuaförlere ne kadar sadık olabilecekleri aktarılacak.

Dekorasyon:
Salon dekorasyonunun kuaför salonu sahiplerini ve onların hayallerini nasıl yansıttığı, hedef kitleye uygun olup olmadığı, ideal bir salon dekorasyonunun ve tasarımının, doğru salon ambiyansının, müşteri mutluluğunu en üst düzeye taşıyabileceği, salonun bir huzur bulma yeri olmasının müşteri sadakatine etkisi, farklı servisleri doğru ambiyansta doğru ritüel ile müşterilere sunmanın önemi anlatılacak.

Hijyen:
Müşterinin kuaför salonlarını tekrar tercih etmemelerindeki en önemli sebeplerden birinin hijyen şartları olduğu, hijyenik olduğu düşünülen salonun aslında öyle algılanamayabileceği, hijyen sağlamanın farklı yöntemleri, çalışanların kişisel bakımına önemi aktarılacak.

Bu eğitim sonucunda kuaför salonlarındaki birçok şeyin değişmesi bekleniyor. En önemli konulardan hijyen, iletişim ve dekorasyonda Beyaz Kelebek standartlarına ulaşan kuaför salonları Beyaz Kelebek`li olma şansına erişecek ve müşteriler de gönül rahatlığıyla bu salonları kullanabilecek. Süreci yakından takip ediyor olacağız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI