Ana SayfaMücevherLa Grande Classique de Longines ile Zarafet ve Dinamizmin Harmanı

La Grande Classique de Longines ile Zarafet ve Dinamizmin Harmanı

Longines’in klasik zarafetinin sembolü olan seri, 1992 yılında piyasaya sürüldü. Zaman içinde seriye birçok değişik saat eklendi. La Grande Classique de Longines tüm modelleri ile hem ebedi zarafetini ve stilini koruyor. Longines yeni çekimleri ile zamansız tasarımının her nesle hitap ettiğinin de altını çiziyor
 
Zamana yenik düşmeyen tarzını korumaya devam eden koleksiyon modern zarafeti beğeniyle karşılayanların ilgisini çekecek. Bu koleksiyonun merkezinde La Grande Classique de Longines’in zarif ve ince profili var. Bu şık saatlerin benzersiz yapısı, bu profili mümkün kıldı. Kasanın arka kısmı kayış bağlantısı olarak da kullanılabilir. Bu tekniğin patenti Longines’e aittir. Bu ikonik koleksiyonda pırlantaların işlendiği ya da daha sade pek çok kasa ebatı sunuluyor.
 
Böylece saatler erkek ve kadın bileklerine kusursuz bir şekilde uyuyor. La Grande Classique de Longines koleksiyonu kadranla uyumlu olacak timsah derisi Kayışlar ile ya da paslanmaz çelik bilezikle birlikte, pırlanta veya Roma rakamlı indeksler ile sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI