Ana SayfaMagazinLady Gaga'dan Ed Sheeran'a Destek

Lady Gaga’dan Ed Sheeran’a Destek

Ed, yeni albümü için hazırlık yaptığı ve kız arkadaşı  Cherry Seaborn ile seyahate çıktığı için Twitter’ı kullanmaya bir yıl ara vermişti. Daha sonra geri döndü ve The Sun gazetesine verdiği röportajda 19,2 milyon takipçisini bırakmasının gerekçesinin olumsuz yorumlar olduğunu belirtti.

“Aslında Twitter’ı tamamen bıraktım. Okuyamıyorum. Devam ettim ve ortada hiçbir şey yok ama insanlar acımasız şeyler söylüyorlar. Twitter, bunun için uygun bir platform. Bir yorum gününüzü mahvediyor. Neden insanların benden bu kadar çok nefret ettiğini anlamaya çalışmak benim için delice” açıklamasını yapan Ed’e destek Lady Gaga’dan geldi. “Born This Way Foundation” adında fiziksel şiddet karşıtı bir kampanya başlatan Lady Gaga, Instagram hesabından şarkıcı ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, insanları birbirlerine karşı iyi olmaya davet etti.

“Ne yetenekli bir sanatçı, Ed’i seviyorum. O tüm sevgimize ve saygımıza layık. İnternetteki herkesin pozitif ve sevecen olmasını; nefret dolu ve acımasız değil, nazik ve güçlendirici bir sanal topluluk yaratmalarını diliyorum. Zirvedeki bir sanatçıyı basit bir şekilde küçük düşüremez ve eleştiremezsiniz.  Herkese karşı daha kibar olmak için daha çok çalışın. Bu insaniyet için ilk adımınız olmalı” yazdı.

Yazı: Buğra Levent
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI