Ana SayfaGüzellikLancôme ile Sevgililer Günü’nde Kendinizi ve Sevdiğinizi Mutlu Edin

Lancôme ile Sevgililer Günü’nde Kendinizi ve Sevdiğinizi Mutlu Edin

Lash Idôle Maskara
Tek tek ayrılmış, hacimli ve kıvrık kirpikler, etkileyici bakışlar… Bu Sevgililer Günü’nde sevdiğinizi muhteşem kirpiklerle büyülemenin yolu Lancôme’un sevilen Lash IdôleMaskara’sından geçiyor. Her kirpik tipine uygun Lash Idôle Maskara; kıvrık, kalkık ve hacimli kirpik görünümü yaratıyor. Kavisli fırçası, en kısa kirpikleri bile yakalıyor ve onlara hacim vererek yelpaze etkisi sunuyor. Hafif formülüyle ağırlık ve topaklanma yapmıyor. Kirpikleri tek tek ayırarak doğal takma kirpik görünümüne sahip olmanızı sağlıyor. Gün boyu kalıcı Lash Idôle Maskara ile kirpik hedefinizi ve sevdiğinizi tam 12’den vurun!
 
IDÔLE Eau de Parfum
Özel günlerin vazgeçilmez hediyesi parfüm, 14 Şubat’ı unutulmaz kılıyor. 3 muhteşem kadın tarafından yaratılan IDÔLE Eau de Parfum; hep daha iyisini isteyen, kendine güvenen ve dünyaya ilham veren yeni idollerin kokusunu simgeliyor. Yeni bir hayat felsefesinin parfümde vücut buluşu olan IDÔLE, her kadının içindeki ışığı açığa çıkarıyor. Sürdürülebilir kaynaklardan üretilmiş beyaz şipre, yasemin çiçeği ve gülün çiçeksi canlılığını yansıtan parfüm; temiz, yumuşak ve asil notalarıyla büyük hayaller kuran, güçlü ve kendinden emin, yarının liderlerine sesleniyor. Geleceğin parfümü IDÔLE, parfümün yazılmış kurallarını yıkıyor.
 
Advanced Genifique Serum
Advanced Genifique Serum’un etkili formülü ile bu Sevgililer Günü’ne cildiniz kadar güçlü bir giriş yapın! Advanced Genifique Serum’un içerisindeki milyonlarca probiyotik türevi, cildin katmanındaki sağlıklı bakteriler için uygun bir yaşam alanı sağlayarak cildi güçlendiriyor ve istenilen sağlıklı görünüme ulaşmasına yardımcı oluyor. Yaşlanma ve dış etkenlerle savaşarak cilt bariyerini güçlendiren milyonlarca probiyotik içerikli Advanced Genifique Serum, cildin +%77’ye* kadar daha hızlı onarılmasına yardımcı oluyor. Yapılan çalışmalar; cildin %52* daha aydınlık bir görünüm kazandığını, ince çizgilerin görünümünün %42* ve kırışıklık görünümünün %46* azaldığını ortaya koyuyor. Ayrıca Advanced Genifique; %42* daha eşit cilt tonu, %43* daha pürüzsüz bir görünüm ve %50* daha esnek bir cilt görünümü sağlıyor. 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI