Ana SayfaModaLangley Fox Hemingway Journeys'de Başrolde

Langley Fox Hemingway Journeys’de Başrolde

Kısa filmde, Langley Fox New Orleans’a seyahat ediyor ve şehrin benzersiz mekanlarını bize tanıtırken, caz müzik, şehirde yaşayan çeşitli kültürler ve efsanevi şarkıcı David Bowie gibi ona esin kaynağı olan konular ve şahsiyetlere değinerek kişiliğinin farklı yönlerini keşfetmemizi sağlıyor.

Çocukluğunu Idaho’da geçiren, şimdi güney California’da yaşayan, illüstratör ve model olan Langley, Otis College of Art and Design ve Parsons School of Design’da Moda Tasarımı eğitimi aldı. Biz de ona Mango projeleri ve hayatıyla ilgili birkaç soru sorduk.

Mango’nun projelerine sizi çeken şey ne oldu? 
Mango projesi sizi adeta bir yolculuğa çıkarıyor, çok belirgin ve cool bir yere. Benim durumumda New Orleans, ve her şey mekanın kişiliği ve benim kişiliğimle birleşip bir hikaye anlatmalarıyla ilgili. Mango ile bu yolculuğu çıkacağım için çok heyecan duyuyorum. Bakalım neler olacak. 

Sizi New Orleans’ta en çok ne çekiyor?
Burada özellikle müzik beni etkiliyor. Duyduğuma göre inanılmaz caz sahneleri varmış. Ayrıca kültürel ve tarihi kimliği bana çok ilginç geliyor. 


Sizin için tarz ne anlama geliyor?
Tarz kendini ifade etme şeklidir. Ve bence sanatın başka bir şekli olarak görülebilir. İnsanların seni algılamasında da önemli rol oynuyor. Kendinize özel ve eğlenceli birşeyler yapmanızın bir yolu gibi aslında. 

Kendi tarzını nasıl tanımlardınız?
Erkeksi, hayat dolu ve spontane

Bir stil ikonunuz var mı? Kimin tarzı size daha çok ilham veriyor?
Kesinlikle David Bowie. Winona Ryder’ın da 90’lardaki tarzını çok beğeniyorum. Johnny Knoxville veya Gwen Stefani veya Patti Smith’in gençlik yıllarındaki tarzlarını. 

Kısa filmde sizin bir görüntünüz Ziggy Stardust’I hatırlattı bize. David Bowie’nin üzerinizdeki etkisi tam olarak nedir?
Bence David Bowie kendi zamanının ötesinde birisiydi. Biraz garip, bir şey yapmaktan korkmayan. Kendi garipliklerini ve eşsizliklerini benimseyen insanları seviyorum. Yaptığı işte o kadar iyi ve güvenliydiki. Ne isterse onu yapıyordu. 

Bir güzellik rutininiz var mı? 
Kendime epeyce yüz maskeleri hazırlıyorum. Bir sürü yüz kremim var , sabah akşam farklı uygulamalar yapıyorum. Yani bir rutinim elbetteki var. Gün içinde de çok sıkıldığım zaman hemen kendime bir yüz maskesi hazırlarım. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI