Ana SayfaGündemLena Headey'e Bölüm Başına 1 Milyon Dolar

Lena Headey’e Bölüm Başına 1 Milyon Dolar

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı Cercei Lannister karakteriyle dünya çapında ünlenen İngiliz oyuncu Lena Headey’in eski eşi müzisyen Peter Loughran, oğulları Wylie’nin velayeti için verdikleri hukuk savaşında, oyuncunun yasal ücretleri ödemesi talebiyle mahkemeye başvurdu. Peter Loughran, mahkemeye sunduğu belgelerde, kendisinin sürekli bir işi olmadığını, eski eşi Lena Headey’in ise Game Of Thrones’tan bölüm başına 1 milyon dolar kazandığı için 40 bin dolarlık mahkeme masraflarını ödeyebileceğini iddia etti.
 
Daha önce Game of Thrones oyuncularından Tyrion Lannister’ı canlandıran Peter Dinklage ile Jon Snow’u canlandıran Kit Harington, Daenerys Targaryen rolündeki Emilia Clarke ve Jaime Lanniester’ı oynayan Nikolaj Coster-Waldau’nun bölüm başına 500 biner dolar kazandığı öğrenilmişti. The Hollywood Reporter’ın haberine göre oyuncular yedinci ve sekizinci sezonlar için ücretlerini daha da artırdı.
 
Geçen ay Lena Headey, ABD’de yaşayan altı yaşındaki oğlu Wylie’yi İngiltere’ye götürme mücadelesinde mahkemeye yeni kanıtlar sundu.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI