Ana SayfaModaLes Benjamins x Esra Gülmen İş Birliğinden Kadınlar Günü’ne Özel Koleksiyon

Les Benjamins x Esra Gülmen İş Birliğinden Kadınlar Günü’ne Özel Koleksiyon

Les Benjamins Kadın Koleksiyonu Baş Tasarımcısı Lamia AlOtaishan Aydın ve Esra Gülmen iş birliği ile, şehir manzaralarında ve sokak sanatlarında hayat bulan, feminist ifadelerden esinlenerek hazırlanan koleksiyon kadınların sesini yansıtıyor. Sokak kültürünün günlük yaşantımız ve modayla olan ilişkisinin birbirine kattığı ilhamlardan yola çıkarak sofistike bir şekilde ele alınan koleksiyonda, Esra Gülmen’in sloganlı eserleri Les Benjamins tasarımlarında hayat buluyor. Modern sokak stiline; kadınların, şehrin ve sokak sanatının nasıl iz bıraktığını kendi yorumuyla sergiliyor.

 

Les Benjamins x Esra Gülmen koleksiyonunda, fiziksel kısıtlamaların kaldırılması ilke olarak kabul ediliyor. Koleksiyonda konfor ve stili bir arada tutan, rahat jarse ve pamuklu kumaşlara çokça yer veriliyor, böylece kadınlar için modern hayatın yoğun temposuna tarzlarından ödün vermeden, rahatça adapte olabilecekleri spor-şık bir koleksiyon ortaya çıkıyor. Kapsül koleksiyonda, beyaz, gri ve gök mavisi renklerinin ön planda olduğu unisex t-shirtler, sweatshirtler, eşofman altları, elbise ve ceket tasarımları dikkat çekiyor.

 

Lamia AlOtaishan Aydın iş birliği için, “Les Benjamins x Esra Gülmen koleksiyonunda,  verilen güçlü mesajlarla birbirini destekleyen ve güçlendiren kadınlara odaklandık. Kadınlar olarak birlikte imkansız olanı mümkün kılabiliriz.” diyerek kadınların içindeki gücü keşfetmesi ve bu mesajı dünyaya yansıtmasına olanak sağlayan bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI