Ana SayfaYaşamLezzet Avcılarının Yeni Keşfi; SOSİSTANBUL

Lezzet Avcılarının Yeni Keşfi; SOSİSTANBUL

Etkinlik, festival, piknik ve tekne turları için hizmet veren Sosistanbul; el yapımı ürünleri ile ev partilerinin de vazgeçilmez tedarikçisi olmaya aday!

Yoğun hayat temposunda hepimiz, kendimize ve sevdiklerimize keyifli anlar yaratmak isteriz… Yemek yemek de bu anları en keyifli kılan şeylerin başında geliyor. Kalabalık sofraları taçlandıran lezzetli yemekler sohbetine doyum olmaz anılar da bırakıyor… Konu gıda olunca kaliteli, hijyenik, lezzetli ve ulaşılabilir yemek keyfi her şeyin başında geliyor. Koruyucu ve katkı madde içermeyen, fabrikasyon şarküteri ürünlerini tüketmeyi tercih etmeyen ve aynı zamanda lezzetinden de ödün vermek istemeyen lezzet düşkünlerine, Sosistanbul birbirinden enfes ürünler sunuyor! İştah açan sokak lezzetlerini online olarak sunan Sosistanbul, ev partilerinden tekne turlarının özel menülerine kadar geniş bir yelpazeye hizmet veriyor.

Tadı Damağında İsmi Aklında Kalsın!

Türkiye’nin en büyük steakhouse markalarının tedarikçilerinden sağlanan özel ürünler Sosistanbul farkıyla yemek gustolarının beğenilerine sunuluyor. Sosistanbul’un iddialı ürünlerinin başlıcaları; burger köfte, kasap köfte, özel antrikotlar, kendi spesiyal baharat formülüne sahip ve  Sosistanbul’un imza ürünlerinden olan Bratwurst ve taze Merguez sosisleri, özel baharatlarla hazırlanan sucuklar, gerçek kuzu bağırsakları ile üretilen taze atom kokoreç, Türkiye’nin en büyük otellerinin şefliğini yapmış usta isimler tarafından özel hazırlanan karidesli gyoza, İtalyan usulü ıspanaklı ve ricotto peynirli tortellini, dört peynirli ravioli, wonton çeşitlerinin olduğu hamur grubu gibi birbirinden iştah açan lezzetleri.

Yine yıllarca Türkiye’nin en büyük otel ve pastanelerine hizmet vermiş şefler tarafından hazırlanan Brioch ve Artizan ekmekler ile lezzet şöleni yaratmayı hedefleyen Sosistanbul; markaya adını veren uluslararası klasikleşmiş reçeteli sosları ile de etlerin lezzetlerini taçlandırıyor.
Sokak lezzetlerinin yanı sıra yerli üretime olan tutkusu ile de Türk kültürünün eşsiz ürünlerini ARGE’sini yapan Sosistanbul, Gaziantep’ten günlük olarak gelen baklava ile damakları tatlandırıyor.

Evlerimizde kaldığımız uzun bir süreden sonra yaklaşan yaz aylarında düzenlenecek etkinlik, festival, piknik ve tekne turları için hazırlık yapan Sosistanbul; el yapımı ürünleri ile ev partilerinin de vazgeçilmez tedarikçisi olmaya aday.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI