Ana SayfaYaşamLezzet Durağı: Ravouna 1906 Coffee Bar

Lezzet Durağı: Ravouna 1906 Coffee Bar

Bu ay sizler için yepyeni bir lezzet durağını tercih ettik. Pera`da kapılarını yeni açan ve tarihi dokusuyla dikkat çeken Ravouna 1906 size her daim özel olduğunuzu hissettiriyor. Mimari dokusundan lezzetli yemeklerine, sıcak kanlı çalışanlarından 40 yıl hatırı kalacak kahvelerine kadar her şey özel olarak düşünülmüş Ravouna 1906`da.

Ravouna 1906`da kahvesinin yanı sıra birbirinden farklı ve özenle hazırlanan kokteyller, granolalar, fit kek ve cookieler ile sağlıklı atıştırmalıklar ve Dünya Mutfağı teknikleri kullanılarak hazırlanan yerel, yaratıcı tatlarda sunuluyor.

Bizler öğleden sonra üç gibi uğradık bizi gülümsemelerinden eksik etmeyen birbirinden keyifli çalışanın olduğu Ravouna 1906`ya. Ravouna 1906 Coffee & Bar’ın menüsünde gelenekmiş tatlar kadar özel olarak menüye girmiş yemeklerde bulunuyor. Bize önerilen başlangıçlarla yemeğimize başladık. Favorimiz Yedi Otlu Puf Ege Mücveri oldu, içinde egenin taze 7 otu bulunuyor, fiyatı ise 18 TL. Sağlıklı yaşama düşkün bir ekip olduğumuz için bize önerilen Izgara Enginar ve Avokadolu Beyaz Kinoa`lı salatayla yemeğimize kaldığımız yerden devam ettik. Kinoalı salata hem doyurucu hem de gerçekten lezzetli, fiyatı ise 25 TL.

Yemekler arasında ise ekibin favorileri şu şekilde oldu: 

Melis Topaloğlu(NMDG Dijital Yayınlar Direktörü): Gyoza Mantısı Jumbo Karidesli

Süleyman Çetiner(NMDG Yazılım Sorumlusu): RAVOUNA 1906 Bonfile Külbastı Izgara

Burak Sokullu(NMDG Yazılım Mühendisi): Cafe De Paris Soslu Izgara Bonfile

Irmak Tuğmaner(Trendus İçerik Editörü): Yedi Otlu Puf Ege Mücveri

Ezgi Kamadan(Trendus İçerik Editörü): Gyoza Mantısı Ördekli

Kübra Haniç(InStyle Web Editörü): RAVOUNA 1906 Fındık Izgara Köfte

Simge Akzambak(Popsalata Editörü): Ponpon Jumbo Karides Tempura

Tuğçe Kırılmış(InStyle Web Editörü Asistanı): Cheddarlı Tonato Ton Balıklı

Geçmişin izlerini bugüne taşıyan ve binanın farklı noktalarında orijinal dokulara rastlayabileceğiniz Ravouna 1906 Coffee & Bar’da, ister sabah taze yapılan kruvasanlar ile güne başlayın isterseniz öğle ve akşam yemeğinizi lezzetli bir deneyime dönüştürün ama mutlaka buraya uğrayın! Ravouna 1906 Coffee & Bar, hafta içi 00:00, hafta sonu 02:00’ye kadar hizmet veriyor.

Ravouna 1906 :İstiklal Caddesi No:201(Hollanda Konsolusluğu’nun yanı)

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI