Ana SayfaYaşamLezzeti ile Konuşturan Ünlü Restoranlar Emaar Square Mall’de

Lezzeti ile Konuşturan Ünlü Restoranlar Emaar Square Mall’de

Geniş, ferah açık hava alanları ve restoranları ile öne çıkan Emaar Square Mall, Türkiye’den ve dünyadan ziyaretçilerini sıra dışı bir deneyim yaşatmaya davet ediyor. Her zevke uygun farklı alternatifte mekanı bünyesinde buluşturan Emaar Square Mall, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri terasında gerçekleştirdiği canlı müzik programı eşliğinde açık havanın tadını çıkarmak isteyen konuklarını bekliyor. Misafirlerine açık havanın keyfini en güvenli bir şekilde sunabilmek için tüm hijyen tedbirlerini en üst seviyede alan Emaar Square Mall, her zevke hitap eden muhteşem lezzetlerle konuklarına eşsiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.

 

Emaar’ın En Yenileri; Cantinery, Hudson ve Zula…

Özündeki lokal yemek kültürünü, modern bir şekilde yorumlamasıyla ünlü İstanbul’un en çok tercih edilen mekanlarından Cantinery, yeni konsepti ile Emaar Square Mall’da açtığı en son şubesi Cantinery at the Square’de; daha pop, daha dinamik ve daha kompakt bir konseptte müdavimlerini büyülemeye devam ediyor.

 

Özel yemekleri, imzalı kokteylleri ve Fransız kahvaltısı ile ünlü şehrin gözde mekanlarından Hudson, imza niteliğinde lezzetleri, servis kalitesi ve aktiviteleri ile şimdi de Emaar Square Mall’da fark yaratmaya devam ediyor. Tadından vazgeçilemeyen enfes lezzetler, Hudson’ın etkileyici menüsünde yer alıyor.

 

Adını Harbiye’nin arka sokaklarına gizlenmiş bir hamburger cenneti olarak doğmasından alan ZulaEmaar Square Mall’de açılan yeni şubesi ile konuklarını ağırlamaya başladı. Yumuşak ekmeklerinin arasında iyi pişmiş, suyunu kaybetmemiş köftelerle hazırlanan nefis burgerleri ile meşhur Zula’da; tüm ekmek, sos, köfte ve diğer tüm malzemeler özel olarak kurulmuş üretim mutfağında sağlıklı koşullarda titizlikle, özel olarak hazırlanıyor.

 

Çin, Japon ve Thai mutfağından yemeklerin yer aldığı geniş bir menüye sahip Sushico ile Asya mutfağına giderken her damak tadına hitap eden lezzetleri ve güler yüzlü ekibi ile ön plana çıkan Big Chefs konforlu buluşma noktalarından biri olmaya devam ediyor. Tadım ve eşleşmeli menüleri ile Suvla lüks bir kaçamak yaratırken, modernize Türk Füzyon Mutfağının Akdeniz esintileri taşıyan The Galliard deneyimlenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor.

 

Fransız mutfağını ve dünya lezzetlerini şık ve özenli sunumlarıyla sevenleriyle bir araya getiren Vakko Bistrot;öğlen ve akşam yemeklerine sofistike yorumlar katıyor. Gastropub’ları aratmayan menüsü, keyifli barı ile Tickerdaze’e, canlı performansların akla gelen ilk adresi Hayal Kahvesi eşlik ediyor. Anadolu lezzetlerini Bedri Usta Kebap’tan yerken, dünya mutfağının leziz tatlarına ev sahipliği yapan Huqqa, günün her öğünü için ayrı yemeklere sahip Cantinery ve dostlarla bir araya gelmenin keyfini süreceğiniz The House Cafe’nin yanı sıra İtalyan mutfağının kalıplara sığmayan hali Paps Italian açık havanın tadını çıkarmak isteyenlerin bir numaralı tercihi haline getiriyor. Mevsiminde, katkısız ve geleneksel sloganıyla doğal ürünler sunan Kilye, Çanakkale’nin yöresel tatlarını İstanbul’da sevenleriyle buluşturuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI