Ana SayfaGüzellikLisya Beauty’den Uzman Önerisi

Lisya Beauty’den Uzman Önerisi

Nemli ve Sağlıklı bir cilt için
Kış aylarında ne kadar dikkat etsek de cilt kuruyabilir, çatlayabilir, pul pul dökülmeler olabilir. Yazın güneş, deniz suyu, açık hava cildi daha da kurutur, savunmasız bırakır. Yaz ayları boyunca, deniz kenarındayken, açık havada gezerken dikkat etmemiz gereken noktalara değinmeden önce yaza kalan şu sayılı günlerde cildimizi yoğun nemlendirecek, güneşe karşı savunmasını güçlendirecek, kısa sürede sonuç alınacak bakımlardan söz etmek istiyorum. Bu bakımlar cildin ihtiyacına göre ayrı seanslar halinde veya birlikte uygulanarak etkisi arttırılabilir.


FDA onaylı Altın Frekans uygulaması kullandığı radyofrekans enerjisi ile kırışıklıkları azaltıp, parlak ve canlı bir cilt kazandırırken aynı zamanda lifting konusunda son derece etkili sonuçlar yaratıyor, cildi sıkılaştırıyor, yeniliyor. Bu yöntem, boyun ve gıdı derisinin toparlanması ve gençleşmesinde, yüzdeki ve boyundaki ince çizgi ve kırışıklıkların giderilmesinde, kolajen üretiminin arttırılmasında, skar doku, yara izi, yanık izi, akne izi tedavisinde etkili oluyor. Hem de 30 dakika kadar kısa bir sürede. Bu uygulama sırasında cilt altına ihtiyaca göre mikroneedling sistemi ile verilen hyalüronik asit, büyüme faktörlü ürünler ve A,C,E ve Q10 gibi vitaminler,  cildi besleyip, nemlendirerek savunma mekanizmasını güçlendirir. Bu uygulama ameliyatsız cilt gençleştirmede başarılı sonuçlar yaratıyor.

Nemli, güçlü bir cildin bir diğer sırrı somon DNA’sında. Somon DNA, cilt yapısını güçlendirerek, cildin elastikiyet ve sıkılığını arttırır. Dokuların beslenmesini arttırır ve cildin yenilenmesini sağlar. Yüzdeki doğal ifadeyi değiştirmeden cilde pürüzsüz, sağlıklı görünen, aydınlık ve ışıltılı bir görünüm kazandırır.
Bakımlarımızın aşamalarından biri de Oksijen terapisi. %98 saflıktaki basınçlı oksijen cildin ihtiyacı olan ürünlerle birlikte cildin altına verilir. Cildin nem oranını ve kalitesini attıran bu uygulama tüm yüz, özellikle göz ve dudak çevresi, boyun ve dekoltede etkilidir.

Gençlik ışığı adıyla anılan Led terapi, cildin kendi kendini iyileştirmesini ve yenilemesini sağlayan bir yöntemdir.  Akne tedavisinde, cilt yenileme ve gençleştirmede, kolajen dokuyu uyarmada ve tüm cilt tedavilerini desteklemede kullanılır. Tüm cilt tipleri için güvenlidir ve her mevsim uygulanabilir.
Cildimizi yaza hazırladıktan sonra yapmamız gereken yaz boyunca uygun nemlendiriciler kullanarak, güneş koruyucuyu ihmal etmemek.

Sıkı ve selülitsiz bir vücut için
Yaz öncesi tüm hanımların derdi tabii ki selülit. Lisya Beauty’de neştersiz, ameliyatsız ve iğnesiz bir yöntemle, portakal kabuğu görünümünden kurtulmak, incelmek ve sıkı ve kalkık bir popoya sahip olmak mümkün. Yeniçağın teknolojik mucizelerinden VelaShape III, yağları yakıyor, sıkılaştırıyor ve vücudu şekillendiriyor. Radyofrekans, kızılötesi ışık, vakum ve masajın aynı anda birlikte kullanıldığı bu cihaz, bacak, popo, karın, kalça, sırt ve kollara uygulanabiliyor. En az 4 seans uygulanır. Üstelik davetten, düğünden, plajdan önce zaman sorunu olanlara.2 kez 90 dakika yeterli.  Hızlandırılmış dozu zamanı kısıtlı olanlara öneriyoruz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI