Ana SayfaYemekLokanta Feriye’den İftar Sofralarını Lezzetlendiren Ramazan Ayı’na Özel Menü

Lokanta Feriye’den İftar Sofralarını Lezzetlendiren Ramazan Ayı’na Özel Menü

Lokasyonu, hizmet kalitesi, lezzete olan tutkusu ve Boğaz manzarası ile İstanbul’un yeme-içme sahnesinde öne çıkan Lokanta Feriye, bereketin ve paylaşma duygusunun yüksek olduğu Ramazan’a özel hazırladığı menüsü ile iftar sofralarına eşlik ediyor. Geleneksel Ramazan sofralarının vazgeçilmez lezzetlerini özgün yorumları ile iftar sofralarına taşıyan başarılı şef Birkan Erköylü ve Lokanta Feriye’nin deneyimli mutfak ekibi, Ramazan ayının ruhunu iftar sofralarına yansıtıyor.
 
Türk Mutfağı’nın Geleneksel Lezzetleri Ramazan Menüsü’nde!
 
Lokanta Feriye’de Ramazan ayı için oluşturulan, Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinin bir araya getirildiği menüde; iftariyelik ve zeytinyağlılar, şerbetler, çorbalar, ara sıcaklar, ana yemekler, tatlılar hem göze hem damağa hitap ediyor. İftariyelikler ve Zeytinyağlılar’a; Hurma, İzmir Tulumu, Sele ve Halhalı Zeytin, Pastırma, Cevizli Kuru İncir Reçeli, Vişneli Lorlu Semiz Otu Salats, Zeytinyağlı Yaprak Sarma gibi lezzetler eşlik ederken şerbetlerde ise Feriye’nin geleneksel Ramazan Şerbeti ve Limon Şerbeti sunuluyor. Yerel ve mevsimin en taze ürünleri kullanılarak hazırlanan çorbalarda ise Zerdeçallı Mercimek Çorbası, Kuzu Gerdan Çorbası ve Bol Otlu Taze Bakla Çorbası ile iftar sofralarına sıcak bir başlangıç yapıyor.
 
Dört Seçenekli Ana Yemekten Çok Çeşitli Tatlılara Lezzet Yelpazesi
 
Lokanta Feriye’nin Ramazan Menüsü’nde Ara Sıcaklar’ı; Salatalık Dolması, Haşlama İçli Köfte ve Ispanaklı-Otlu Lor Börek seçenekleri oluştururken, Ana Yemek’te ise misafirlerin iftar sofrasına Keşkek Eşliğinde Kuzu İncik, Dana Etli Beğendili Kebap, Semiz Otlu Ekşili Köfte ve Erik Soslu Hindi Tandır eşlik ediyor.
Lokanta Feriye’nin Ramazan Menüsü tatlılarda da iddialı. Yoğurtlu Muhallebi, Karadutlu Profiterol ve Güllaç’ın yanı sıra Cevizli Baklava, Kazandibi, Fıstıklı Burma Kadayıf, Çıtır Bal Kabağı ve Vanilyalı Dondurma içeriği ile menüde Geleneksel Tatlı Tabağı da yer alıyor. Çay, kahve, meşrubat ve şerbetler ise Lokanta Feriye’nin Ramazan Menüsü eşlikçileri…
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI