Ana SayfaMücevherLongines Conquest Classic Zarafeti ve Dinamik Tasarımı ile Göz Dolduruyor

Longines Conquest Classic Zarafeti ve Dinamik Tasarımı ile Göz Dolduruyor

Conquest Classic,  Longines’ i tanımlayan zarafeti usta bir şekilde çağdaş gelenekler ve çizgilerle harmanlıyor. Zarif ve şık olan serinin bu en son kreasyonu hem feminen hem de cesurca çizgilere sahip. Modern kadının günlük temposuna ayak uyduracak şekilde tasarlanmış olan bu saatler, hayatının farklı yönlerini ustaca bir araya getirebilen kadınların stilini tamamlayacak.

Modern feminenliğin ikonlarından Mikaela Shiffrin, Conquest Classic parçalarından birini edinmiş bile; “Hem zarif hem de sportif Conquest Classic modeli bileğime kusursuz bir şekilde oturuyor. Dinamik ruhu ve feminen çizgileri sayesinde, hem bir sporcu olarak hem de kadın olarak bana uyum sağlıyor.” 2014’ten beri Longines Zarafet Marka Elçisi olan yetenekli kayakçı Shiffrin, kanatlı kum saatini benimseyen markanın bu koleksiyonda taşıdığı değerleri mükemmel bir şekilde temsil ediyor.
 

Günümüz kadınları gibi Classic Conquest koleksiyonu da çeşitliliğiyle öne çıkıyor. Serideki modeller üç farklı kasa çapı seçeneğiyle (29.50 mm, 34 mm ve 36 mm) saat severlerin beğenisine sunuluyor. Bazı modellerde pırlantalarla bezeli kasaların, paslanmaz çelik ya da çelik ve pembe PVD kaplamanın bir arada kullanıldığı versiyonları da seride yer alıyor. Kasalarda siyah ve beyaz seramik çerçeve seçeneği de bulunuyor. Mavi, siyah, gümüş, beyaz sedef ve siyah sedef renk seçenekleri ile kadranlarda da aynı çeşitlilik yakalanıyor. Pembe indeksler ve göz kamaştıran pırlantaların ihtişam kattığı saatleri, çelik ya da çelik ve pembe PVD’nin bir arada kullanıldığı bilezikler tamamlıyor. Bu son derece zarif koleksiyondaki modellerin hepsi quartz mekanizma ile donatılmış.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI