Ana SayfaMücevherLongines Spirit Şimdi Yeşil Tonlarında

Longines Spirit Şimdi Yeşil Tonlarında

Tarihi yenilikle birleştiren bu koleksiyon, havacılık dünyasının öncülüğünden esinlenen unsurları günümüzün estetik ve teknik beklentileriyle birleştiriyor. Son derece çağdaş bir karaktere sahip olan seri, Longines’i ilk günden beri yönlendiren öncü ruhu sürdürürken, rekorlarla dolu maceraları ve cesaretleriyle tarihe damga vuran olağanüstü erkeklere ve kadınlara içten bir saygı duruşunda bulunuyor.

Longines Spirit koleksiyonundaki siyah, gümüş ve mavi rengi şimdi de yeşil takip ediyor. Yeşil, serinin ruhunu yansıtan ve modaya uygun renkler taşıyan modellerde hayat buluyor. Longines saatleri ve cihazları, güvenilirlikleri,
hassasiyetleri, güçleri ve yenilikleri sayesinde bir dizi öncü başarıya katkıda bulundu. Bilinmeyen kıyılara yapılan keşif gezilerine eşlik etti, olağanüstü hava koşullarına direndi, denizleri aştı. Yeni uçuş güzergahları keşfedilirken ve havacılık rekorları kırılırken oradaydı. Birçok maceracı gökleri, denizleri ve yeni diyarları keşfederken
Longines’in bilgi birikiminden faydalandı.

Longines Spirit serisi bu zengin mirasa yeni bir soluk getiriyor. Pilot saatlerinin geleneksel özelliklerini, modern bir çizgi ve estetik kodlarla birleştirerek son derece çağdaş ve titiz bir görünümle sunan bu seri, tarihi yenilikle bir araya getiriyor.

Koleksiyonun, 40 ve 42 milimetrelik iki farklı boyda sunulan en yeni üç ibreli/takvimli modelleri zarif yeşil kadranlara sahip. Super-LumiNova® bej ile bir arada sunulan yeni renk, modele klasik bir dokunuş kazandırırken, kadranın kum desenli yüzeyi modaya uygun metalik bir parlaklık sunuyor. Geçmişle bugünü zarif bir şekilde yan
yana getiren bu saatlerin kadranı, Longines’in tüm tarihi boyunca olduğu gibi, mekanizmasının kalitesini yansıtan beş aplike yıldız taşıyor.

Kendilerinden öncekiler gibi en ileri teknolojiyle donatılan bu modeller de özel otomatik kalibre (L888.4) ve silikon pandüle sahip. Son derece hassas bu modellerin her biri İsviçre Resmî Kronometre Test Enstitüsü (COSC) tarafından verilen kronometre sertifikasını taşıyor ve 5 yıl garantili. El yapımı olarak özenle üretilen paslanmaz çelik kasa, zarif bir çelik bilezik veya bej deri kayışla ve Longines’in özel değiştirilebilir kayış sistemiyle geliyor.

Kanatlı kum saati, Longines Spirit serisinin zengin mirasının meşruiyetini, markaya büyük bir güven duyan efsanevi öncülere dayandırmaktan duyduğu gururu yansıtıyor. Longines Spirit, karşılığını Mükemmellik Arayışı ifadesinde bulan çağdaş bakış açılarına sahip geçmişin bu kahramanlarına saygı duruşunda bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI