Ana SayfaGüzellikLonjevite’nin Lüks Botanik Özleriyle Güçlü Bir Cilt

Lonjevite’nin Lüks Botanik Özleriyle Güçlü Bir Cilt

Lonjevite Essential Balancing Serum, zengin özleriyle özellikle yağlı ciltleri derin bir seviyede dengeleme yeteneği taşır. Cilt bariyerini onarmada en zengin kremden daha etkilidir…
 
Lüks botaniklerle formüle edilen dengeleyici serum, cilde hızla nüfuz eden hafif bir dokuya sahiptir. Cilt dokusunu iyileştirmek için mavi papatya, ölmez çiçeği ve patchouli içerir. Düzenli kullanımda cilt daha pürüzsüz, daha dengelenmiş ve daha sağlıklı görünür.

 
11 Aktif Botanik…
Essential Balancing Serum, yağlı, akne ve leke eğilimli ciltlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yöneliktir. Gözenekleri kapatmayan bileşenleriyle cildi yatıştırmaya yardımcı olurken, nem dengesini sağlayarak pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt görünümünü destekler. Güçlü antienflamatuar etkileriyle tamanu, ölmez çiçeği ve chamazulene içeren mavi papatya yağları ve sebum dengeleyici jojoba, çörek otu ve üzüm çekirdeği yağları ile birlikte 11 botanik aktifin harmanlanması ile hazırlanmıştır.

 
Çizgisi korunan yüz hatları için
Cildin gençliğini koruması için uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucu üretilen serum, aromasını yüzde 100 doğal uçucu yağlardan alır. Mavi papatya, ölmez çiçeği ve patchouli uçucu yağlarının özelliklerinden en iyi şekilde faydalanabilmek için uygulamadan önce aromayı içinize çekin. Zihinsel ve fiziksel denge üzerindeki olumlu etkileri, topraklanmayı ve dengelenmeyi sağlayacaktır.
 
Akdeniz ve onu çevreleyen topraklardan ilham alan Lonjevite serum ile sebum üretimi düzenlenir, kusurlar belirgin şekilde azalır. Serumu etkinleştirmek için 1-2 pompa serumu avuç içinde ısıtmalı, temiz cilde masaj yaparak tampon hareketlerle yedirmelisiniz. En iyi sonuçlar düzenli kullanımda alınır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI