Ana SayfaGüzellikL'Oréal Paris Elseve Dream Long’dan Saç Bakımında Yenilikçi Teknoloji

L’Oréal Paris Elseve Dream Long’dan Saç Bakımında Yenilikçi Teknoloji

Elseve’den Saç Bakımında yeni bir trend: Wonder Water Mucize Bakım Suyu!. Saçtaki yıpranma ve kırık uçlara meydan okuyan Dream Long, yeni üyesi Wonder Water ile saçlarda mucize dönüşüm sağlıyor! Sadece 8 saniyede yıpranmış saçları dönüştüren ve onaran Mucize Bakım Suyu; kolay taranan, 10 kat pürüzsüz*, yumuşak ve parlak saçların anahtarını sunuyor.

Lamellar teknolojisine sahip Elseve Dream Long Wonder Water, saç telinin yüzeyini sadece 8 saniyede dönüştürerek saç yüzeyinin yapılanmasını sağlıyor. Wonder Water Mucize Bakım Suyu, silikon içermiyor ve saçların ağırlaşmadan kolayca taranmasını sağlıyor.

L’Oréal Paris Elseve Dream Long Wonder Water Mucize Bakım Suyu’nu; Dream Long Onarıcı Bakım Şampuanı’ndan sonra, ince ve orta kalınlıktaki saç telleri için 1 doz, kalın telli ve kıvırcık saçlar için 2-3 doz olmak üzere yalnızca ıslak saç boylarına uygulayın. 8 saniye boyunca saç boylarına masaj yapın ve ardından durulayın. Yenilikçi teknolojisi dolayısıyla ürün aktifleşirken saçta ısınma hissedilmesi normaldir.
Elseve Dream Long Wonder Water ile 10 kat daha pürüzsüz*, daha yumuşak ve parlak saçlar için sen de mucizeyle tanış!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI